nlc.hu
Sztárok

Így nézett ki régen Margot Robbie

Így nézett ki Margot Robbie, amikor még „pufi” kislány volt

Korunk egyik legszebb színésznője, Margot Robbie is volt tinédzser. Mi pedig ebben a korszakában is imádjuk!
Margot Robbie

Kétség sem fér hozzá, hogy manapság nincs gyönyörűbb nő Hollywoodban Margot Robbie-nál. Ez talán most, a Barbie film kapcsán vált igazán látványossá. Mondj még egy színésznőt a generációjából, aki tényleg úgy néz ki, mint egy tökéletes Barbie baba, és akire még Helen Mirren is azt mondja, hogy sírás közben is csoda szép.

Persze Margot vonzereje sosem volt kétséges: nem véletlenül figyelt fel rá Martin Scorsese, aki A Wall Street farkasával berobbantotta Margot karrierjét Hollywoodban. De az ausztrál színésznő nem csak a külsejével ért el oda, ahol most tart. 33 évesen saját produkciós cége van (ő gyártotta a Barbie-t is), valamint elképesztően tehetséges művész, melyet a kétszeres Oscar-jelölése is bizonyít. És ha kételkednél Robbie színészi képességeiben, csak jeleznénk, hogy a Babylonban tényleg parancsra tudott könnyezni. 

Ha valaki úgy néz ki, mint Margot, arról előbb-utóbb felröppennek a plasztika-pletykák is, Robbie azonban sanszos, hogy szimplán jó génekkel rendelkezik. Rábukkantunk ugyanis néhány fiatalkori képére, amin látszik, hogy már tinédzserévei végén is bájos lány volt. Igen, 18-20 évesen még nem voltak olyan kiélezettek a vonásai, mint most, de valljuk be, ez csak a korral jár. Nézd meg a galériát, amiben összegyűjtöttük, hogy nézett ki ilyen idősen Margot Robbie!

Margot Robbie
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top