nlc.hu
Sztárok

Összeházasodott Chris Evans és Alba Baptista

Megnősült Chris Evans, feleségül vette 16 évvel fiatalabb barátnőjét Amerika Kapitány

Szűk körű ceremónián házasodtak össze.

Chris Evans feleségül vette 16 évvel fiatalabb barátnőjét, Alba Baptista színésznőt. Az Amerika Kapitány sztárja és kedvese egy zárt körű, privát ceremóniát – amelyen többek között Robert Downey Jr., Chris Hemsworth és Jeremy Renner is ott volt – tartott a massachusettsi otthonukban. Csak a közeli rokonok és barátok kaptak meghívást a jeles eseményre. A meghitt, családi hangulatú szertartásra egyébként nem vihettek be mobilt a vendégek.

Chris Evans

42 évesen nősült meg Chris Evans – Fotó: Cindy Ord/WireImage

Chris Evans Amerika Kapitányként:

A 42 éves színész és jóval fiatalabb barátnője már évek óta egy párt alkotnak, de a szerelmüket mindig is óvták a nyilvánosság előtt. A kapcsolatukról először tavaly novemberben cikkeztek, akkor már egy éve együtt voltak. Evans egyik közeli barátja elkotyogta, hogy a színész még soha nem volt ilyen boldog, mint Alba mellett, ráadásul Evans családja is odavan a fiatal színésznőért.

Chris Evans és szerelme, Alba Baptista:

A jövőjével kapcsolatban egyébként Chris Evans már egy 2022-es interjúban célzott a közelgő esküvőre. Akkor elárulta, hogy már nagyon szeretne megházasodni és családot alapítani. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top