nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa nem fél semmitől

Demcsák Zsuzsa: „Soha nem volt bennem félelem”

Demcsák Zsuzsa beszélt a szerelemről, boldogságról és haragról is...

Zimány Linda tavaly indította útjára saját ruhamárkáját, melynek minden darabját ő tervezte. Ismét elérkezett az újabb kollekció ideje, melynek bemutatóján különböző hírességek vonultak fel. A kifutón volt Demcsák Zsuzsa is, ami valljuk be, kicsit sem meglepő. A műsorvezető ugyanis döbbenetesen jól néz ki (a szettje pedig ezt csak hangsúlyozta), nem véletlenül. Mint ahogy azt egy követőjének egyszer írta, aki arról érdeklődött, mi a bomba alakjának titka: „Sok minden, de a legfontosabb, hogy nem eszem húst.” Emellett sportol is és évek óta odafigyel az egészséges életmódra. 

Nem mondunk tehát semmi újdonságot azzal, ha azt állítjuk: Zsuzsa nagy sikert aratott a divatbemutatón. Ezután kapta el néhány kérdés erejére a Bors, a műsorvezető pedig örömmel állt kamera és mikrofon elé. A bulvárlap TikTok-oldalára készült mini-interjú koncepciója egészen lényegretörő. A mikrofonvégre kapott sztárnak asszociációs feladatokat kell teljesítenie, azaz: el kell mondania, mi jut eszébe egy-egy kifejezésről. 

Demcsák Zsuzsa

Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba

Így például, ha a barátság szót hallja, Demcsák Zsuzsának az első gondolata az, hogy „nekem kevés igazi barátom van, de azok egy életen át tartóak”. A boldogság kifejezése már jobban kifogott a műsorvezetőn. „Ez nehéz, mert igazából, hogy ha minden rendben van, és a gyerekekkel is minden rendben van, akkor az a boldogság. Ha valami zavar van ebben a rendszerben, velem akárhogyan szaladhat is a szekér, akkor nincs boldogság” – fejtette ki.

A félelemmel kapcsolatban is egészen bőbeszédű volt. Erről dióhéjban az jutott eszébe, hogy valójában nem fél semmitől. „Félelem nem nagyon van. Soha nem volt félelem bennem, sőt! Mindig inkább az volt rám a jellemző, hogy én voltam az első, aki a csapatból csinált valami ismeretlen dolgot. Tehát, hogy ha be kellett nyitni egy ajtón – a legblődebb dologra gondolok –, vagy egy olyan munkát kellett elvállalni, amire az ember azt gondolta, hogy még nem érett meg, én voltam az első, aki lépett.”

Zsuzsa azt is elárulta, hogy egyáltalán nem haragtartó, mert „nagyon hamar felejtek”. A szerelemre pedig csak annyit mondott a nemrég elvált műsorvezető, hogy „az szép dolog”.

@borsonline

#demcsákzsuzsa #demcsakzsuzsa #demcsak #szerelemvanalevegőben #szerelem❤️ #barátság #boldogság #félelelm #harag #magyar #magyartiktok #nekedbe #nekedbelegyen #fyp #foryoupage #foryoupage #villámkérdések #interjú #kérdések #érzések #bulvár #bors

♬ eredeti hang – Bors – Bors

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top