Sztárok

Avon Far Away Beyond The Moon – Egy holdfényes párizsi éjszaka ölelése

Mit eredményez, ha a világ első számú parfümértékesítője és az illatok világának egyik legelismertebb vállalata együttműködik? Egy igazán különleges, egyedi és fenntartható eljárással készült parfüm születését, amely egészen a Holdig repíti viselőjét. Az AVON és a Givaudan íz- és illatanyag vállalat együttműködésének legújabb gyümölcse, a Far Away Beyond The Moon parfüm, amelynek nem csak illata, de megalkotásának fenntartható technológiája is úttörő a parfümgyártás világában.

Avon Far Away Beyond The Moon - Egy holdfényes párizsi éjszaka öleléseA Givaudan a világ egyik vezető vállalata az ízek, valamint az illat- és szépségipar világában, és már több évtizede az AVON luxusillat partnere is, amely ez idő alatt több mint 250 parfüm elkészítésében működött együtt a márkával, csakúgy, mint a legújabb illatánál, az Avon Far Away Beyond The Moon parfümnél, amelyet 18 hónap alatt készítettek el párizsi laboratóriumukban.

A Far Away Beyond The Moon parfüm olyan, mint egy keleti fűszerekkel bolondított, romantikus éjszaka Párizsban, amely erőt és önbizalmat ad minden nőnek. Egy keleties virágos illat, amelyet a Hold misztikuma ihletett, első illatolásra a vadcseresznye gyümölcsös, lédús illatát érezhetjük, amelyet nagyon intenzív virágos illat követ, majd szantálfa egészít ki. Az illat szíve a csábító és exkluzív holdvirág, a Belle de Nuit (az éjszaka királynője), egy ritka, éjszakai fehér virág, amely a holdfényben virágzik és teliholdkor illatozik a legjobban.

Avon Far Away Beyond The Moon - Egy holdfényes párizsi éjszaka ölelése

A nagyon magas koncentrációjú, így igazán tartós parfüm fenntartható módon készül, a ritka holdvirág illatot egy különleges eljárással nyerik ki a növényből, anélkül, hogy egyetlen virága is sérülne. Az aromát Headspace technológiával gyűjtik, egy olyan eszközzel, amely lehetővé teszi az illat kivonását a virágokból anélkül, hogy megérintenék azokat. A virágok fölé engednek egy búrát, amely magában tartja a virág körüli levegőt, így érintés és a virág letépése nélkül nyeri ki az illatát.

A fenntartható forrásból származó, különleges technológiával készült, rendkívül tartós illat holdfényes csillogást kölcsönöz önbizalmunknak, hogy akár egész este magabiztosan ragyoghassunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top