nlc.hu
Sztárok

Lara kiborulása A Konyhafőnökben

A Konyhafőnök: káromkodva borult ki a konyhában Lara, könnyeivel küszködve kiabált

Már-már az idegösszeroppanás szélén volt a versenyző.

A Konyhafőnök legutóbbi adásában a második feladat során „törpe és óriás” alapanyagpárok hevertek a pultban – mint például polip és bébipolip, strucctojás és fürjtojás – amiket párosítaniuk kellett a középdöntősöknek. Czeglédi Laura direkt a főzés elején bekapcsolta a sütőt, hogy megfelelő hőmérsékletű legyen, amikor majd szüksége lesz rá. Arra azonban nem számított, hogy Nagy Dani oda pakolja a saját elemeit. Amikor ezt észrevette, teljesen kiakadt.

A Konyhafőnök - Lara,

Nagyon megszenvedte a Középdöntő utolsó előtti napját Lara – Fotó: Sajtóklub

A sütője befoglalása után se lett nyugodtabb Laura: nem tudta rendesen összeszerelni a turmixgépét, aminek hatására teljesen összeomlott. A könnyeivel küszködve kiabált a stúdióban.

„Idegösszeroppanást kapok! (…) Nagyon kivagyok! Azt érzem most már, hogy olyan, mintha sz…rolleren lennék. Annyira jó kedvvel jöttem, annyira akarom, de semmi nem megy. Ez egy vicc! Mindenki nyerni jött, de van, aki ténylegesen komolyan gondolja. Nagyon fontos ez a verseny nekem” – fakadt ki a kamerák előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top