nlc.hu
Sztárok

Failoni Donatella az udvarlókról

Oszter Sándor özvegyét 77 évesen is kerülgetik az udvarlók

Failoni Donatella két éve gyászolja a férjét.

Failoni Donatella és Oszter Sándor 42 évig élt boldog kapcsolatban. A 77 éves zongoraművésznő elárulta a Borsnak: a mai napig kerülgetik a férfiak, akiket ő aztán annak rendje és módja szerint el is hajt.

Oszter Sándor

Oszter Sándor és Failoni Donatella az RTL Klub Reggeli című műsorában 2010-ben – Fotó: Sajtóklub

Vannak még érdeklődők a mai napig, de egyiket sem veszem komolyan, mert egy dolog biztos az életemben: én soha többé nem megyek férjhez” – vallotta be az özvegy, aki el sem tudná képzelni, hogy egy másik férfi iránt érezzen bármit. “Nekem Sándor volt a nagy szerelmem, a szívem foglalt” – jegyezte meg Failoni Donatella, aki arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy annak ellenére is szerette a férjét, hogy a színész nem volt feltétlenül a hűség mintaképe

Én tudtam mit kapok, mi van a csomagban, amikor összeházasodtam a férjemmel. Én sosem csaltam meg, ő volt, hogy kis kerülővel jött haza. Sosem vetettem a szemére, (…) mert mindig azt éreztette velem, hogy én vagyok a legfontosabb nő az életében. (…) Ilyen nőt mint én, sosem talált volna magának és ezt ő is pontosan tudta” – indokolta.

Oszter özvegye nemrég arról is beszélt, hogy nem enyhül a gyásza. “Azt mondják, az idő minden sebet begyógyít, de ez nem igaz. (…) Minden egyes nap minden egyes percében azt érzem, hogy itt lépdel mellettem. Nem enyhül a hiánya. (…) Sándor hiánya reggelente tör rám a legerősebben, hiszen ezekben az órákban mindig hosszasan beszélgettünk a világ dolgairól” – mesélte akkor a zongoraművésznő, aki számára a lánya és a 13 éves unokája, Axelo jelentenek vigaszt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top