nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán magánélete

Jákob Zoltán: „Volt olyan év, amikor fél tucat barátnőm is volt”

Nem tagadja, hogy korábban falta a nőket.

A Jákob Zoltán nevével meghirdetett idei Nagy Ő évadba sokkal több nő jelentkezett, mint eddig bármikor a műsor történetében. A milliárdosról köztudott, hogy kétszer volt nős és három gyermek édesapja. Sosem tagadta, hogy mindig is sok nő vette körül, az exeivel pedig a mai napig nagyon szoros a kapcsolata, a volt feleségei például neki dolgoznak.

„A szerelem ugyan mindkét házasságomban elmúlt, de számomra természetes, hogy gondoskodom a gyermekeim anyjáról, és megbecsülöm őket nem csak emberileg, de anyagilag is” – nyilatkozta a Borsnak Jákob, aki azt is elmondta, hogy nem fél attól, hogy újra megállapodjon.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán (Fotó: Mokka)

„A második válásom után nem fogadtam cölibátust, és bevallom, volt olyan év, amikor fél tucat barátnőm is volt, persze nem egyszerre. Mostanra viszont már lenyugodtam, és valóban mindennél jobban vágyom egy komoly párkapcsolatra, sőt még akár az sem kizárt, hogy negyedszer is apa legyek. Igaz, hogy én már nem tervezek gyermeket, de ha egy olyan hölgy mellett találom meg a boldogságot, aki még szeretne anya lenni, akkor én biztosan nem állok a vágya útjába. Hiszen azt nem várhatom el senkitől, hogy lemondjon az anyaságról miattam. Ehhez persze igazán szerelmesnek kell lennem, de végtére is ez a célom A Nagy Ő-vel is” – mondta a lapnak az üzletember, aki korábban a Kőgazdag Fiatalokról is kifejtette a véleményét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top