nlc.hu
Sztárok

Férfi sztárok szoknyában

Sztárok, akik bebizonyították, hogy a szoknya is lehet férfias

Az alábbi híres férfiak hozzánk hasonlóan megunták az unalmas öltönyöket, ezért úgy döntöttek felrázzák a vörös szőnyeg-divatot, és szoknyában jelennek meg.
Billy Porter

Miért van az, ha egy férfi és egy nő együtt lép a vörös szőnyegre, utóbbi teljes puccban jelenik meg, míg a pasik beérik egy egyszerű, fekete-fehér öltönnyel?! Unalmas nézni, de ennél fárasztóbb lehet (női szempontból) ezt megélni. Hol van leírva az a szabály, hogy egyedül a lányoknak kell az izgalmas outfiteket biztosítani a vörös szőnyegen? Sehol.

Éppen ezért nagy rajongói vagyunk azoknak a híres férfiaknak, akik nem félnek kimozdulni a komfortzónájukból. Ezúttal ez most egészen konkrétan azt jelenti, hogy simán bevállalják a hagyományosan femininnek tartott szoknyát. (És nem, most nem a kiltről beszélünk.) Ráadásul olyan sztárokról van szó, akiket kifejezetten férfiasnak tart a közvélemény. A szoknyás szettjeikben pedig bebizonyítják: egy cseppet sem veszítenek a maszkulinitásukból, ha megvillantják a lábaikat.

Penn Badgley
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top