nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi véleménye

Tóth Andi visszaszólt Szabó Zsófinak: „Én nem magyarázkodom”

Az előadó a közösségi oldalán reagált a tévés megjegyzésére.

Szabó Zsófi komoly véleményt fogalmazott meg Hajdú Péter műsorában azzal kapcsolatban, hogyan kezeli a kritikákat. Mint mondja, nem foglalkozik a negatív hangokkal, mert azok hosszú távon károsak lehetnek. A nemrég az elátkozott nyaráról beszélő Tóth Gabit és Tóth Andit azok közé sorolta, akik sokszor nem tudnak nem hangot adni a nemtetszésüknek, emiatt pedig Zsófi sajnálja őket.

„Megtanultam nem kiállni magamért, mert akkor minden egyes nap ki kéne állnom. Abba a gödörbe esnék, mint Gabi vagy Andi: ők minden egyes nap kiteszik az Insta-sztoriba, lereagálják, felszólalnak. Ez egy ördögi kör” – nyilatkozta az RTL Reggelijének sztárja. Tóth Andi egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben reagált az elhangozottakra. 

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi (Fotó: RTL)

„Innen is puszilom… Nyilván tök sokan fogják fel ezt úgy, hogy ilyenkor magyarázkodik az ember és ez milyen rossz. Én nem magyarázkodom. Szerintem, ha valakit követsz, akkor legyen már valami értelme annak a követésnek! Aki követ, az pontosan tudja, hogy én szeretem megosztani a véleményem. Hogyha valaki támad, igenis állj ki magadért! Ebben a szörnyű világban, amiben élünk, ahol ilyen sok a rosszindulat, úgy gondolom, rosszabb csendben maradni…” – kezdte az érettségivel nem rendelkező Andi, majd így folytatta. 

Tóth Andi

Tóth Andi (Fotó: Trenka Attila)

„Felőröl egy idő után, ha csendben maradsz, és az téged valahol mélyen zavar. Neked nyugalmat ad az, hogy elmondtad a te részedet, nem pedig csöndben maradtál. Ha már tényleg ott tartunk, hogy példakövetés, meg mi a f*sz, akkor én nem tudnám azt mondani, hogy azt kövessétek, hogy maradjatok csöndben, mert nem jó. Én ezt képviselem” – tette hozzá a visszavonult énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top