nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián sírja

Így döntöttek a szülők Berki Krisztián hamvaival kapcsolatban

A híresség 2022 májusában hunyt el.

A 2022-ben, 41 évesen elhunyt Berki Krisztián szülei nem örültek, amikor kiderült, hogy a gyermeküket Budapesten helyezik örök nyugalomra, hiszen mindketten Tatabányán élnek. Az izomceleb édesanyja, Júlia asszony szerint így mindkettőjüknek sokat kell utazniuk, hogy kimehessenek a fiuk sírjához. Bár korábban felmerült, hogy megvétózzák a döntést, úgy tűnik, hogy kihátrálnak a dologból. A szülők, Júlia és Ferenc egyébként harminc éve éltek külön, amikor megtörtént a tragédia. 

Berki Krisztián Berki Renáta Mazsi

Berki Krisztián (Fotó: TV2 / Nánási Pál)

„Bár egy éve nagyon elszántak voltunk, még ügyvédnél is jártunk, mára elfogadtuk a megváltoztathatatlan helyzetet. A gyermekünk messze nyugszik tőlünk, és ez így is marad”nyilatkozta a Borsnak az asszony, majd azt is elmondta, miért döntöttek így.

„Nem tehetünk mást, utazunk hozzá, amikor csak tudunk. Mindenszentekkor például én biztosan ott leszek. Most már jobb is így. Nem szeretnénk megbolygatni a sírját, azt szeretnénk, ha békében nyugodhatna. Aztán majd találkozunk…”

Az özvegy továbblépett

Berki Mazsi élete az elmúlt egy évben gyökeresen megváltozott: elvesztette a férjét, Berki Krisztiánt, így pedig egyedül maradt kislányával, Emmával. Bár fájdalmas volt a búcsú, Mazsi ma már egy új társ mellett éli a mindennapjait, akivel biztosan nem élnek majd olyan nyilvános életet, mint anno Krisztiánnal.

„A kislányom édesapjával az egész életünket megmutattuk, mindent is az életünkből, most viszont meg szeretném élni a magánéletünket anélkül, hogy kamerák vesznek körül. Tehát nem kifelé, másoknak mutogatva létezni, hogyan élek, hogy szomorú vagy boldog vagyok-e. Azt gondolom, nem feltétlen van mindig annyira jó hatással, hogy kifelé élünk és megmutatunk mindent, mert az emberek könnyen tudnak befolyásolni és támadni minket. Rengeteg közösségi oldal létezik, ahol az ismert embereket kibeszélhetik. Arról csámcsognak, hogy ki marad együtt, ki válik vagy szül éppen, szinten minden témát órákig veséznek. A kislányom apukája egy olyan ember volt, aki ezt tudta kezelni, én pedig megtanultam mellette kezelni. Az új párom is tudná, de egyelőre nem akarom ennek kitenni. Amikor az embert olyan csalódások érik, mint például engem, kétszer is meggondolja, mit hogyan tesz” – nyilatkozta korábban Mazsi az nlc-nek, emellett új kapcsolatáról is megosztott pár információt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top