nlc.hu
Sztárok

Manuel vallomása

Manuel a lopásos botrányáról az nlc-nek: „Minden érintettől bocsánatot kérek”

Az RTL sztárja kendőzetlenül beszélt a történtekről.

Ahogy korábban mi is megírtuk, a Noé Állatotthon szóvivője, Schneider Kinga megosztott egy Facebook-emléket arról, amikor 2017-ben, az akkor 17 éves Manuel és társai ellopták a menhely adománygyűjtő ládáját. Az énekes és két barátja nem álltak bíróság elé, hanem egy mediátori eljárásban 50 óra közmunkára kötelezték őket, illetve némi pénzösszeg kifizetésére. Manuel hosszú ideig nem minden kérést teljesített, ami nem tetszett Schneider Kingának. Az ügyben a napokban változás történt: az énekes bocsánatot kért a lopása miatt, és kifizette az általa okozott kárt. A The Voice Magyarország coachaként is ismert rapper csak az nlc-nek beszélt arról, miért döntött most így.

„A felelősség az enyém. A Covid alatt elkezdődött egy közös ötletelés a Noé Állatotthonnal, hogy milyen módon tudom rendezni velük az ügyeimet, illetve hogyan tudom segíteni a munkáikat. Az ötlet az volt, hogy csináljunk közösen nyílt napot, közönségtalálkozót vagy hasonlót, de sajnos a vírusidőszak alatti szabályozások, az ilyen találkozókat ellehetetlenítették. A Covid után beindult az élet, rengeteg munkám lett, de ez persze nem mentség. Azóta felvettem a kapcsolatot az állatotthonnal és rendeztem a tartozást. Természetesen megígérem, hogy a jövőben erről mindenkit folyamatosan tájékoztatok, hogy ne állhasson elő soha többé ilyen helyzet. Minden érintettől bocsánatot kérek” – nyilatkozta az nlc.hu-nak Manuel.

A 2019-es X-Faktor felfedezettje egy ideje nagyon odafigyel arra, hogy rendezett legyen az élete. Rendszeresen jár el edzeni, és tudatosan építi a karrierjét is.  

Gödöllei Emánuel (Manuel)

Gödöllei Emánuel (Manuel) Fotó: Birton Szabolcs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top