nlc.hu
Sztárok

Ázsia Expressz: kiestek, de visszatérnek

Ázsia Expressz: két kiesett játékos is visszatér

Óriási fordulattal indul a kalandshow 3. hete.
Ázsia Expressz,

Mint arról beszámoltunk, az Ázsia Expressz legutóbbi adásában Kafi Rea Milla és Kecskés Enikő modellek érkeztek vissza utolsóként a Hajszáról. Így nekik kellett távozni a versenyből Alekosz legnagyobb bánatára, neki ugyanis nagyon tetszett Enikő, ezt egyáltalán nem rejtette véka alá.  

Ám mint a hétfői adás előzeteséből kiderül, nem kellett a többieknek nagyon elbúcsúzni Enikőtől: visszatér a kalandreality-be. Viszont nem az eddigi párjával, Kafival, hanem az elsőként kiesett Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka párosból Zsuzsival. Azt, hogy milyen feltételek között maradhatnak a versenyben, az egyenlőre nem derült ki, viszont az előzetesben az is  látható, hogy nekik is ugyanúgy teljesíteni kell az aznapi feladatokat – többek között rajzolni egy Frida Kahlo portrét – akárcsak a többieknek.

Kecskés Enikő újbóli jelenléte amúgy boldoggá tette Alekoszt, ám ez ismét konfliktust okoz közte és barátnője-útitársa, Varsányi Réka között. “Örülök, hogy visszajött. Nagyon jó” – reagált a visszatérésükre Alekosz, mire Réka duzzogva kifakadt: “Éljetek boldogan!

Kiesett versenyzők visszatérésére amúgy az Ázsia Expressz korábbi évadaiban is volt példa. Így folytathatta Hódi Pamela is a kalandreality-t a 2. szezonban. Ezt  a szabályt éppen a 2. évadban vezették be. Ennek értelmében néhány versenyzőnek esély adnak arra, hogy annak ellenére folytassák a küzdelmet, hogy kiesnek. Ám a játék folytatása a kieső párosnak csak az egyik tagjára vonatkozhat, így a kiesett páros tagjainak meg kell beszélniük, hogy melyikük térjen vissza a játékba. Hódi Pamela sem a korábbi párjával, Huszár Zsófival folytathatta az Ázsia Expresszt, hanem a testépítő páros (Bereczki Krisztián és Bohos Kornél) egyik tagjával, Bereczki Krisztiánnal, pedig éppen vele nem szimpatizált a verseny kezdete óta.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top