nlc.hu
Sztárok

Retró fotók Kudlik Júliáról

Retró fotók: Kudlik Júlia volt a televízió hőskorának frizurakirálynője

Ritkán látható, retró fotókat találtunk a legendás televízióstól, de megmutatjuk azt is, hogyan fest napjainkban.
Kudlik Júlia

Amint arról mi is hírt adtunk, október 21-től a Duna Televízió műsorán került újra képernyőre a legendás tudományos-ismeretterjesztő műsor, a Delta. A műsorvezető azonban már nem Kudlik Júlia lesz, hanem Fejős Ádám, a közmédia meteorológusa. 

A műsor eredeti változata 1964. január 31-én debütált a Magyar Televízióban, az első adásokat Poór Klára és Kovács P. József vezette, majd Lénárd Judit vette át tőlük a stafétát. Az akkor 20 éves Kudlik Júlia 1965-ben lett a Delta műsorvezetője és ezt a posztot egészen 1996-ig, vagyis több mint 30 éven át töltötte be. Személye leginkább talán ezzel a produkcióval forrt össze, miközben számos más képernyős feladatot is ellátott pályafutása során.

Kudlik Júlia bő két évtizede visszavonult már a televíziózástól, azóta csak ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt. 

„Nem hiányzik a tévé és a rivaldafény, és nem is szeretnék már visszatérni. Élvezem azt, hogy visszavonultan élhetek. Engem egyébként az utcán nem szoktak megismerni az emberek, de nem is bánom. Én ezzel soha nem foglalkoztam. Ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más”nyilatkozta tavaly a Blikknek.

Az alábbi galériában retró fotókat nézegethetsz az ikonikus tévésről, és megmutatjuk azt is, hogyan fest napjainkban.

Kudlik Júlia
Megnézem
Összes kép (9)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top