nlc.hu
Sztárok

Összeházasodott Frances Bean Cobain és Riley Hawk

Kurt Cobain lánya férjhez ment, méghozzá ennek a hírességnek a fiához

Nem is különbözhetne jobban a két sztárapuka, gyerekeik mégis egymásra találtak: Frances Bean Cobain és Riley Hawk nemrég kimondták egymásnak a boldogító igent.

Kurt Cobain lánya és Tony Hawk fia mostantól férj és feleség. A TMZ híre szerint Frances Bean Cobain és Riley Hawk október 7-én kötötték össze az életüket Los Angelesben. A ceremóniának nemcsak az volt a különlegessége, hogy két híresség gyereke házasodott össze, hanem érkezett egy különleges sztárfellépő is.

Mégpedig a R.E.M. frontembere, Michael Stipe. Ez pedig azért is izgalmas, mert nem elég, hogy az R.E.M. volt a Nirvana mellett a ’90-es évek másik meghatározó együttese, de Kurt Cobain közeli barátságot ápolt Stipe-pal. Olyannyira, hogy őt kérte fel Frances keresztapjának is (míg a keresztanyja Drew Barrymore lett). Éppen ezért biztosak vagyunk benne, hogy szem nem maradt szárazon a R.E.M. énekesének előadása közben.

Frances Bean Cobain és Riley Hawk

Kurt Cobain lánya és Tony Hawk fia (Fotók: Jamie McCarthy/Getty Images/ Getty Images via AFP, Joshua Blanchard/Getty Images)

Frances és Riley a TMZ infói szerint legalább 2021 januárja óta alkotnak egy párt. Tony Hawk fiának ez az első házassága, Frances azonban már volt férjnél. 2016 márciusában vált el első férjétől, Isaiah Silva zenésztől. Két évig tartott az a kapcsolat, melynek végén Kurt Cobain egyik gitárjáért folytatták a legnagyobb harcot a bíróságon.

Remélhetőleg Riley és Frances házassága nem ér ilyen csúnya véget, sőt! Reméljük, Frances végre tényleg rátalált az igazira és Riley Hawk mellett megélheti a happy endjét.

Nem rajong édesapja egykori zenekaráért 

Frances Bean Cobain egy interjújában bevallotta, nem rajong különösebben a grunge zenéért és édesapja egykori zenekaráért, a Nirvanáért sem, inkább az olyan előadókat kedveli, mint az Oasis vagy Nina Simone. És bár komolyabb zenei karriert nem tervez, több alkalommal is bizonyította, hogy jócskán örökölt szülei tehetségéből: gyönyörű hangja van és gitáron is játszik. 

Édesanyjával meglehetősen bonyolult a kapcsolata. „Amikor anyám egészséges periódusában van, ő az egyik legteljesebb, legszebb, legintelligensebb, legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam. Aki azonban olyan okos, mint ő, nem mindig tudja kezelni önmagát. Mélyen empatikus és intelligens, de nem fér a bőrébe. Ilyenkor önpusztítóvá válik, mert nem tudja, mit kezdjen az információkkal és az érzéseivel” – nyilatkozta egy alkalommal Frances Bean.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top