nlc.hu
Sztárok

Bruce Willis felesége Matthew Perry haláláról

Bruce Willis felesége kemény véleményt fogalmazott meg Matthew Perry haláláról

Már számos híresség szólalt meg a Jóbarátok sztárjának halálával kapcsolatban. Most Bruce Willis feleségének gondolatai következnek.

Nem csoda, hogy az 54 éves Matthew Perry halála után szinte felrobbant az internet, továbbá az összes közösségimédia-platform. Családja, barátai, rajongói, illetve kollégái sorra emlékeznek meg a színészről – beleértve a királyi családot is – aki ha csak egy kicsit is, de mindenkinek adott magából egy darabkát. Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis is megosztotta gondolatait a követőivel egy Instagram-story formájában.

Véleménye szerint borzasztó az a fajta figyelem és érdeklődés, ami jelenleg a halála körül uralkodik. A modell arra kérte az embereket, hogy hagyják békében nyugodni a színészt. 

„Nem kell hallanom a 911-es segélyhívást. Nem kell tudnom a boncolási jelentést. Miért? Mert ez egyáltalán nem az én dolgom. Az ilyen szintű kíváncsiság szörnyű, és én soha nem fogom megérteni. Hagyjuk békében nyugodni ezt az embert és mutassunk tiszteletet. Adjuk meg családjának és barátainak, hogy zavartalanul gyászolhassanak.”

Bruce Willis és Matthew Perry

Bruce Willis felesége arra kérte az embereket, hogy hagyják békében nyugodni Matthew Perryt (Fotó: Instagram/AFP/Kevin Winter)

Bruce Willis két filmen is dolgozott Matthew Perryvel

A néha színész pályafutása során kétszer is együtt dolgozott Bruce Willis-el: egyik alkalommal a 2000-ben bemutatott Bérgyilkos a szomszédom című film képkockáin láthattuk őket együtt, továbbá a film 2004-es folytatásában.

Kiemelt kép: AFP Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top