nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi és Papp Máté Bence közös produkciója

Így csókolta táncos szerelmét Tóth Gabi, először állt kamerák elé Papp Máté Bencével

A Fricska táncosa kamerák előtt vallott arról, hogyan élték meg az elmúlt időszakot.

Tóth Gabi és szerelme, Papp Máté Bence egy szenvedélyes produkcióval lépett színpadra a Sztárban Sztár leszek! 6. élő adásának a végén. A napokban jelent meg az énekesnő legújabb dala, az Átkozott nyár, ezt adta elő a vasárnap esti adásban a párja oldalán. A közös táncuk végén pedig még egy csók is elcsattant.

Közös produkciójuk után Tóth Gabiék először adtak interjút közösen. Nemcsak az énekesnő beszélt a szerelmükről és az elmúlt időszakról, hanem kedvese, Papp Máté Bence is nyilatkozott.

Nagyon boldogok vagyunk. (…) Nagyon gyorsan megszületett a dal, gyors volt, de nagyon fájdalmas és mély volt az alkotási folyamat. (…) A szöveg volt nagyon mély és nehéz, mert azért voltak nehéz időszakok, de annál boldogabb jelen és jövő jött el. (…) Nem volt könnyű ez az időszak. Ez egy nagyon kitárulkozó dal érzelmileg, és nem nagyon beszéltünk és nem nagyon mutatkoztunk ebben az elmúlt pár hónapban, és ebben a dalban szerettük volna megmutatni és elmondani azt, hogy mi történt velünk és mi van” – mondta könnyek között az énekesnő, hozzátéve: “Együtt táncolni a Mátéval, az egy nagyon csodálatos élmény”.

Csókkal zárult a közös produkciójuk - Forrás: TV2 / Sztárban Sztár leszek! - videó

Csókkal zárult a közös produkciójuk – Forrás: TV2 / Sztárban Sztár leszek! – videó

Párja a következőket árulta el a közös produkciójukról: “Ez a mi valóságunk, amit most megéltünk. (…) Amit most átéltünk az utóbbi hónapokban most, így minden porcikánkban előjött ez a dolog, és nagyon jó volt.”

Tóth Gabi még a következőket fűzte hozzá: “Az üzenetünk ezzel a dallal: legyünk bátrak, merjünk szeretni és a szívünknek higgyünk! Igyekeztünk, hogy egy őszinte produkcióval álljunk ide, és reméljük sikerült”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top