nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi összeomlott

Tóth Gabi a színfalak mögött omlott össze, Papp Máté Bence törölgette a könnyeit

A kamerák előtt sem tudta leplezni az érzéseit.

Tóth Gabi meglehetősen nehéz időszakon megy keresztül. Nyáron kiderült, hat év után külön utakon folytatják Krausz Gáborral, és mivel az a hír is hamar napvilágot látott, miszerint máris új kedvese van, az énekesnőt rengetegen támadják. 

Tóth Gabi

Fotó: Schumy Csaba

Habár jó ideig próbálta titkolni, másfél hete a Sztárban Sztár leszek! színpadán nyilvánította ki szerelmét, miután kedvesével előadták új dalát, az Átkozott nyárt. A produkció után Gabi remegve beszélt Till Attilához és a könnyeivel küzdött. Korábban is elérzékenyült, amikor Majka élesen megjegyezte, aki Gabival táncol, annak rezeg a léc. Ugyan most vasárnap a Sztárban Sztár leszek! elején vidáman újságolta, rendezték a nézeteltérésüket a rapperrel, valójában egyáltalán nem volt jó kedvű. A műsorvezető a szokásos boldogságával dicsérte meg Köllő Babett és Gabi ruháját, majd hozzáfűzte, milyen vidámak a hölgyek.

Már aki, én egészen mást élek át mostanában

– vágta rá Gabi, aki egyre elkeseredettebb lett, ahogy a műsor haladt előre. Főleg, amikor kiderült, hogy a nézői szavazatok és a zsűripontok alapján a versenyben maradt két versenyzője, Oláh Vivien és Halász Rebeka a tabella aljára kerültek, így a kiesés szélére sodródtak.

Tóth Gabi

Fotó: Schumy Csaba

A Blikk beszámolója szerint az énekesnő a szünetben hangot adott a nemtetszésének. Mestertársai­nak ingerülten magyarázta, hogy nem tartja igazságosnak az állást, hiszen a két tehetséges lány rengeteget készült az estére. Majd a rövid reklámszünetekben mindig elsőként állt fel, majd szomorú arccal távozott a stúdióból. A nézők közül többen is kiszúrták, hogy milyen szomorú az énekesnő, és egymástól kérdezgették, vajon mi baja lehet. 

„Először nem értettük, mi baja lehet Gabinak, de hamar rájöttünk, az bántja, hogy a versenyzői a veszélyzónába kerülhetnek” – mondta egyikük. 

A bulvárlap munkatársa azt is kiszúrta, Papp Máté Bence próbálta vigasztalni, ölelgetni az összetört Gabit. Félelme végül beigazolódott, hiszen a műsor végén Oláh Viviennek kellett búcsúznia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top