nlc.hu
Sztárok

Adom a napom második évad

Ezt gondolja Geszti Péter Jakupcsek Gabrielláról

Az énekes már az elején leszögezte, hogy egy igazán kemény nőről van szó.

Az Adom a napom legújabb évadának második napján a tévés legenda, Jakupcsek Gabriella hétköznapjaiba nyerhetünk betekintést. A műsorvezető élete botrányoktól mentes, szinte sosem derül ki róla semmilyen szaftos pletyka, nincs körülötte felesleges hírverés. Geszti Péter ezért is kíváncsi a kolléganőjére, aki az utóbbi időben az öregedésről, és az ezzel járó érzésekről kezdett el beszélni a nyilvánosságnak. 

„Számomra ő a tévézés vasladyje, igazi iron woman, aki aszketikus teherbírással és kitartással maratoni meneteket produkált a talk show műfajában. Most, hogy könyvében a női idősödésről ír és beszél országszerte, arra vagyok legkíváncsibb, hogy miként küzd meg ő maga a hétköznapokban az életkor szerinti diszkriminációval, ami a médiában őt magát is keményen érinti. Ma tehát én lépek az ő területére, én kérdezek az „A” kategóriás tévés profitól. Remélem, megtudjuk tőle, hogy miért nincs mitől félni, és hogyan mosolyoghat ránk a nap a „B” oldalon is” – mondta az nlc-nek Geszti Péter.

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella (Fotó: Nagy Zoltán)

És hogyan éli meg az öregedést Jakupcsek Gabriella? Elégedett a megjelenésével?

„Abból a szempontból igen, hogy ott tartok, ahol akarok, külsőben viszont mindig tudnék javítani, de nincs a hétköznapjaimban, hogy ez ellen küzdjek. Mindenki tudna javítani magán. Ha kapnék egy ceruzát, amivel megrajzolhatnám magamat olyanra, amilyenre szeretném, élnék vele. A baj ott kezdődik, ha valaki elégedetlen, és egyáltalán nem fogadja el azt, amit a tükörben lát, mert annyira zavarja valami a testén. Az komoly probléma, engem nem bánt semmi ennyire” – nyilatkozta az nlc-nek a műsorvezető. 

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Jakupcsek Gabriella, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top