nlc.hu
Sztárok

Jakupcsek Gabriella magánélete

Jakupcsek Gabriella így élte meg a válását

Az Adom a napom mai adásában az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetőjének életébe nyerhetünk betekintést.

Jakupcsek Gabriella élete botrányoktól mentes, szinte sosem derül ki róla semmilyen szaftos pletyka, nincs körülötte felesleges hírverés. A magánéletéről is csak ritkán nyilatkozik. Évekkel ezelőtt azonban mégis címlapokra került: Jakupcsek Gabriella és Máté Gábor szerelméből két fiú született, a kapcsolatukat azonban a gyerekek sem tudták összetartani, miután a színész-rendező tíz év házasság után elhagyta a feleségét, méghozzá a műsorvezető egyik kolléganője miatt. Akkor a családanya a személyisége miatt elképzelhetetlennek tartotta, hogy tovább folytassa a házasságát, a büszkesége pedig csak megerősítette ebben.

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella (Fotó: Birtron Szabolcs)

„Én nem az az ember vagyok, aki benne marad a kompromisszumokban, és akkor annyira megbántott voltam a nőiségemben, hogy nem láttam más lehetőséget. Ha ez negyven- vagy ötvenéves koromban jön, lett volna miről tárgyalni” – nyilatkozta a válásáról Gabriella. 

Nem sokkal később ismét rátalált a szerelem Jakupcsek Gabriellára, aki immár 24 éve él együtt nagy harmóniában második férjével, Kliegl Ádám operatőrrel, akivel egy lányuk született. Bár mindketten sokat dolgoznak, igyekeznek minél több közös programot csinálni, hogy a munkák mellett a családdal töltött percek is meglegyenek.

„A férjemet a munkáink miatt ritkán látom, de igyekszünk ezek végeztével kettesben megszökni. A lányommal sok időt töltök, mert én vagyok vele reggel, én viszem az iskolába, délután pedig legtöbbször már otthon vagyok, ha hazaér. Nappal dolgozom, ritka, amikor este megyek el. Amikor csak tudom, magammal viszem, igyekszünk hasznosan tölteni a közös pillanatokat”nyilatkozta az nlc-nek a tévés.

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Jakupcsek Gabriella, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top