nlc.hu
Sztárok

Puskás-Dallos Peti az Adom a napomban

Puskás-Dallos Peti ezért lakott otthon 30 éves koráig

Az Adom a napom mai sztárja hosszú ideig élvezte a mamahotel kiváltságait.

Hosszú utat járt be a sikerig vezető úton Puskás-Dallos Peti. Ezen az úton a szülei voltak a segítségére, akik egyáltalán nem bánták, hogy gyermekük sokáig nem repült ki a családi fészekből. Az énekes úgy érzi, jól döntött, amikor a zene és a színház felé lépett.

„A szüleim is művészeti vonalon mozognak, én sem szerettem volna mást csinálni. Egyáltalán nem bántam meg, hogy így döntöttem” – mondta a Sláger FM-en a The Biebers frontembere, akinek nagyon sokat jelent szülei támogatása.

„Későn, közel 30 évesen költöztem el otthonról, amelynek több oka is volt. Egyrészt nem szerettem volna a kis keresetemet mindenféle rossz albérletekre költeni. Másrészt nagyon szeretek a szüleimmel lenni, nekem az a kikapcsolódás, feltöltődés, ha velük lehetek. Szerintem nem attól lesz valaki felnőtt, hogy minél hamarabb elköltözik otthonról. A felelősség máshol kezdődik: ha a szüleivel lakik, akkor is meg kell, hogy legyen az emberben. Bízom abban, hogy aki ilyen hosszan otthon marad, ugyanúgy gondoskodik magáról is, főz, takarít, leviszi a szemetet, mintha egyedül lenne. Nagyon szerencsés vagyok, hogy egy harmonikus családi élet, háttér adatott meg nekem, a mai napig is igyekszem minél többet a családommal lenni” – árulta el korábban a nemrég édesapává vált Puskás-Dallos Peti.

Puskás-Dallos Peti

Puskás-Dallos Peti

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Puskás-Dallos Peti, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top