nlc.hu
Sztárok

Adom a napom

Geszti Péter Puskás-Dallos Petiről: „Nála nincs kigyúrt mellkas, subányi szőrzettel”

Az énekes szerint kollégája korántsem rosszfiú.

Az Adom a napom mai adásában a nemrég édesapává vált Puskás-Dallos Peti egy napjába nyerhetünk betekintést. Az énekes sem nevezhető a hazai sztárvilág bulvárhősének. Feleségével, Puskás-Dallos Bogival nem élik a nyilvánosság előtt a magánéletüket, sőt, a kapcsolatukról is csak ritkán nyilatkoznak. De mi állhat a „jófiús” imidzs hátterében? Erre kíváncsi Geszti Péter is. 

„A popbiznisznek kellenek a rosszfiúk, szinte kötelező a pia, a balhé, a szex-drog-rakenroll életérzés. Ha csak ez lenne a beugró a zeneiparba, mai vendégem aligha jutott volna be. Nála nincs kigyúrt mellkas, subányi szőrzettel, sem proletár öntudatból fakadó lázadás, sem aranyfuxos rongyrázás kölcsön Ferrariban. Nála a tehetség nem ellensúlyozza a nehéz természetet, hanem kiegészíti a kedvességét, és ő maga az élő példa rá, hogy így is lehet. Végül is húsz éve boldogul ezen a rögös pályán, megmaradt rendes gyereknek, jó havernak, és úgy tudni, a családban sincs rá sok panasz. De vajon létezik neki is sötét oldala? És egyébként is hogy van? Hogy telik egy napja a frontember-színész-műsorvezetőnek, a férjnek, az apának, annak a lassan 39 éves férfinak, akit az ország még mindig Petinek hív?” – tette fel a kérdést az nlc-nek Geszti Péter, aki a mai adásban biztos kap erre választ.

Puskás-Dallos Peti és Geszti Péter

Puskás-Dallos Peti és Geszti Péter még 2016-ban. (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Puskás-Dallos Peti, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top