nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akiknek házasságuk során mástól született gyerekük

Sztárok, akiknek gyerekük született mástól, miközben házasok voltak

Arnold Schwarzenegger csak egy azok közül, akiknek úgy született másik nőtől gyermekük, hogy közben egyébként házasságban éltek.

Hollywoodot soha nem kerülték el a botrányok, főleg nem azokban az esetekben, ha olyanról derült ki a félrelépés, aki egészen addig házasságban élt. Talán egy megcsalás még megbocsátható lenne, de a következő hírességek óvatlanok voltak, és más nőtől született gyerekük. Így abban a pillanatban, hogy kiderült a dolog, borítékolható volt a válókereset benyújtása a feleségek részéről. Biztosak vagyunk benne, hogy te is emlékszel a következő botrányokra nagy vonalakban, de segítünk felidézni az apróbb részleteket is.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver kapcsolata akkor futott zátonyra, mikor kiderült, hogy a színész nemcsak éveken át tartott szeretőt a bejárónőjük személyében, de egy fiút is nemzett neki. Shriver nem tudta elnézni a Terminátor színészének, amit tett, ezért 2011-ben benyújtotta a válókeresetet. Bár akkor arról szóltak a hírek, hogy az egész családja elhidegült Schwarzeneggertől, azóta sikerült rendezni a viszonyát exével és gyerekeivel is. Ami pedig a Mildred Baenától született fiát illeti, nagyon jóban vannak, sőt, a srác az apja nyomdokaiba lépve testépítéssel foglalkozik.

Arnold Schwarzenegger

Fotó: Profimedia

Chuck Norris

Chuck Norrisnak öt gyereke van, de az egyikük létezéséről hosszú ideig nem tudott. A sztár az első házassága alatt, 1962-ben ejtett teherbe egy másik nőt, ám csak 1991-ben kereste meg egy Dina Norris nevű lány azzal, hogy ő az apja. Az akciósztár az életrajzi könyvében írt arról, hogy Dina a kiköpött mása volt, ezért DNS-tesztet sem csináltatott, egyszerűen beismerte a félrelépését és utólag kért elnézést első feleségétől, akivel egyébként 31 évig voltak házasok.

Chuck Norris

Fotó: Profimedia

Matthew Knowles

Ismerős családnév? Valószínűleg azért, mert Beyoncé édesapjáról van szó, akinek három évtizednyi házassága ment kukába, amikor kiderült, hogy megcsalta Tina Knowlest. Sőt, nemcsak félrelépett, hanem az afférból egy titkos baba is született 2010-ben, Alexsandra Wright színésznőtől. A botrány miatt Beyoncé is sokáig haragudott az apjára, mára azonban sikerült rendezni soraikat. Tina Knowles azonban még az eset után benyújtotta a válókeresetet és 2011-ben hivatalosan is különváltak.

Matthew Knowles

Fotó: Profimedia

Liam Gallagher

Az Oasis alapítójáról 2014-ben derült ki, hogy van egy eltitkolt lánya, akit ugyan anyagilag támogat, de semmilyen kapcsolatot nem ápol vele. A zenész egy interjú során ismerte meg Liza Ghorbanit és hamar közelebbi kapcsolatba kerültek, azonban ebben az időszakban házasságban élt Nicole Appleton énekesnővel. Appleton nem tudta megbocsátani a hűtlenséget és azonnal a házasság felbontása mellett döntött.

Liam Gallagher

Fotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top