nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabitól kért segítséget egy fiatal

Tóth Gabi kiborult, miután egy öngyilkosságon gondolkodó fiatal tőle kért segítséget

Az énekesnő igyekezett lelket önteni a bántalmazott fiatalba.

„Mocskos világot élünk” – mondta Tóth Gabi, miután 24 óráig elérhető Instagram-történetében egy szörnyű dologról kellett beszámolni. Korábban is említette, rengeteg üzenetet kap, és igyekszik mindet elolvasni és válaszolni rájuk, de az egyik most annyira kiborította, hogy úgy érezte, ezt meg kell osztania mindenkivel. 

Tóth Gabi

Fotó: Trenka Attila

„Azon gondolkodtam mostanában sokat, hogy miért kapom ezeket a nagy megpróbáltatásokat, amikben mindig iszonyat erősnek kell lenni. Az elmúlt években az az internetes bántás, amin keresztülmentem, mit adott nekem? Vagy hogyan tudok ebből pozitívan kijönni, és én magamban ezt pozitív helyre tenni? Nagyon nehéz volt találnom ilyen válaszokat, de most reggel megkaptam a választ – kezdte a történetet Gabi, majd kitért arra a hírre, miszerint a napokban egy 16 éves fiú öngyilkos lett az internetes bántalmazás miatt. – Rám írt most egy fiatal valaki, nem akarom felfedni, hogy fiú vagy lány volt, hogy nagyon nagy szüksége van rám, mert úgy érzi, eljött az a pont, hogy nem bír tovább élni. Azért, mert annyian bántják! És segítsek neki.”

Az énekesnő elmondta, válaszában minden erejét, kitartását és tapasztalatát leírta neki. „Leírtam neki, hogy értékes ember, mondtam, hogy Isten azokra bíz nagy feladatot, akiknél úgy érzi, hogy elbírják és nagy dolgokra hivatottak. Ezt nemcsak megnyugtatásképp írtam neki, hanem tényleg így is gondolom.

Hozzátette, ha már egy embernek tudott segíteni azzal az élettapasztalattal, amit ő megélt, akkor már megérte. Kijelentette, bárki fordulhat hozzá hasonló segélykérésért, majd egy ponton elcsuklott a hangja. 

„Mocskos világot élünk! Mocskos internetes zaklatásokat élünk meg! Remélem, lesz valami törvény vagy jogszabály arra vonatkozólag, hogy az ilyen esetek büntetve legyenek és következményekkel járjon, ha valaki az interneten zaklat másokat. Az egy dolog, hogy mi, közszereplők ezt hogyan viseljük… De hogy odáig fajuljon, hogy valaki el akarja magától dobni az életét…”

Emberek! Mi van? Térjetek már észhez! Ennyire nem lehet az emberi méltóságunkat eldobni magunktól! Ha valakit utálunk, zavar vagy bármilyen szinten irritál, nem juthatunk el arra a szintre, hogy valakit olyan mértékben bántsunk, hogy az el akarja magától dobni az életét. Térjünk észhez!

Az énekesnő azzal zárta sztoriját, szeretne mindenkit megkérni, figyeljenek jobban oda társaikra, és ha úgy érzik, valaki nincs jól, fogják kézen ezeket az embereket és segítsenek nekik. Mint mondja, még mindig hisz az emberi jóságban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top