nlc.hu
Sztárok

Így alakult József gazda szerelmi élete a forgatás után

József gazda a választottjáról: „Böbével az álomrandi után elváltunk” – egyikük sem kereste azóta a másikat

Nagyon megviselték a műsorban látottak.

József gazda teljesen kikészült, amikor vágyai frivol megfogalmazása miatt mindkét feleségjelöltje faképnél hagyta, de aztán megnyugodott a szíve. A tévében visszanézve a történteket ismét nagyon elszomorodott, az emberek reakciója azonban erőt adott neki. A legjobban az írországi álomrandit élvezte Böbével, akivel viszont azóta szétváltak az útjai. Minderről az rtl.hu-nak adott interjúban mesélt az 54 éves felsőlajosi epertermesztő.

József gazda

József gazda és Böbe – nem lett ebből szerelem – Fotó: Sajtóklub

A várakozásomhoz képest nem jól alakultak a dolgok. A felvételek kezdetén rájöttem, nem vagyok felkészülve arra, hogy több nő között kell helytállnom, ez az éles helyzet rendesen feladta nekem a leckét. Fel kellett ismernem azt is, hogy ha nincs meg azonnal az elsöprő tűz, ami átsegít a gondokon, és ami segíti a toleranciát egymás iránt, akkor nagyon nehéz az ismerkedés. (…) Amikor pedig végre úgy éreztem, megmozdult bennem valami, a lányok elhagytak” – panaszolta.

Annak viszont nagyon örült, hogy amikor bement a városba, az emberek odamentek hozzá és gratuláltak neki, mondván őszinte volt és ez tetszett nekik. “Találkoztam az utcán az emberekkel, és nem bántottak érte, pedig én szégyelltem magam amiatt a kicsúszott szó miatt” – árulta el a műsorban elhangzott zavarba ejtő kijelentéséről.

József gazda

József gazda szégyellte magát a kicsúszott p… szó miatt – Fotó: Sajtóklub

Arra a kérdésre, hogyan alakult a kapcsolata Böbével a forgatások után, a következőket mesélte József gazda: “Böbével az álomrandi és a záróriportok után elváltunk. Ő Pestre ment, én pedig a munkámba temetkeztem, mert rengeteg dolgom halmozódott fel, viharkárok is voltak, mire feleszméltem, rájöttem, hogy hetek, hónapok teltek el, és se ő, sem én nem kerestük a másikat.” 

Elárulta, nemcsak Böbével, hanem egyik lánnyal sem tartja a kapcsolatot a műsor óta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top