nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik beszéltek az abortuszukról

Hírességek, aki nyíltan beszéltek az abortuszokról

Akadt, aki még túl fiatalnak érezte magát ahhoz, hogy gyermeket vállaljon, más viszont egészségügyi okokból volt kénytelen meghozni élete egyik legnehezebb döntését.
Paris Hilton

Britney Spears október 24-én megjelent, The Woman in Me című önéletrajzi könyvének felvezetéseképp, a People magazin írta meg az énekesnő életének féltve őrzött, fájdalmas titkát: bő két évtizeddel ezelőtt a popcsillag gyermeket várt akkori párjától, Justin Timberlake-től, aki azonban úgy vélte, még túl fiatalok a gyermekvállaláshoz. Az énekesnő ezért végül terhességmegszakítást végeztetett.

„A terhesség meglepetés volt, de számomra nem tragédia. Annyira szerettem Justint. Sokszor gondoltam rá, hogy egyszer családot alapítunk együtt. Csak sokkal korábban történt, mint vártam. (…) Ha egyedül én dönthetek, biztosan nem az abortuszt választom. De Justin annyira biztos volt abban, hogy nem akar gyereket” – írja erről a könyvében Britney, aki úgy érzi, máig ez az egyik legtraumatikusabb élmény az életében. Nem sokkal a Timberlake-kel való 2002-es szakítása után az énekesnő anya lett: a Kevin Federline-től született Sean Preston már 18, míg Jayden James 17 éves.

Nem ő azonban az egyetlen világsztár, aki nyíltan beszélt vagy írt arról, hogy abortusza volt. Az alábbi galériában olvashatod az ő történeteiket.

Uma Thurman
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top