nlc.hu
Sztárok

Táncolna Dér Heni a DWTS 5.-ben

Dér Heni kimondta: szívesen részt venne a DWTS következő évadában

Reméljük, vette a lapot a TV2.

Dér Heni a DWTS háttérműsorában elárulta: szívesen kipróbálná magát a Dancing with the Stars versenyzőjeként. “Nem titkolt szándékom, hogy jövőre szeretném ezt kipróbálni. Szerintem ez akkora nagy terápia, és akkora nagy utazásnak tűnik”jelentette ki a Dancefloor-ban.

Dér Heni,

Dér Heni szívesen versenyezne a Dancing with the Stars-ban – Forrás: TV2 / Dancefloor – videó

Én nagyon megnéznélek” – mondta neki a Dancefloor háziasszonya, Gelencsér Tímea, aki arra is rákérdezett, hogy miért szeretne ennyire szerepelni a táncos show-műsorban. “Ez egy iszonyatosan jó időutazás, nem mellesleg én nagyon szeretek táncolni. Tinikoromban társastáncot tanultam, de nem tudtam továbbfejleszteni ezt a tudást akkor, mert akkor is győzött az énekfront. De most, ha lenne egy ilyen lehetőség, akkor nagyon szívesen kipróbálnám ezt” – indokolta.

Dér Heni amúgy a férjének megengedné, hogy táncoljon a műsorban. Ezt arra reagálva mondta, hogy Rubint Réka korábban határozottan kijelentette, hogy ő bizony nem engedi Norbit a DWTS-ba

Úgy tűnik, már gyűlnek a potenciális versenyzők a következő évadra: egy héttel ezelőtt Liptai Claudia hintette el a DWTS élő adásában, hogy szívesen táncolna a műsorban, sőt a zsűriben ülő Ördög Nórát is erre biztatta: “Már négy éve ülsz a popódon, hát, gyere táncolni velem jövőre itt, a Dancingbe!“. Ördög Nóra pedig lelkesen válaszolt a kihívásra: “Micsoda ötlet! Simán!“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top