nlc.hu
Sztárok

Matthew Perry halála

Julia Roberts megszólalt egykori szerelméről, Matthew Perryről

A kilencvenes évek közepén alkottak egy párt.

Matthew Perry halála az egész világot megrázta. A Jóbarátok sztárját sokan szerették, több kollégája és volt párja is megszólalt már a hirtelen távozása miatt. Julia Roberts az Entertainment Tonightnak adott interjúban beszélt Perryről. A különös humorral bíró Chandler Bing egy életrajzi interjúban árulta el, hogy 1995-ben halálosan szerelmes volt Julia Robertsbe. Bár a pár kapcsolata nagy reményekkel indult, Perry alig két hónap után a szakítás mellett döntött, aminek iszonyú fájdalmas oka volt: úgy érezte, nem elég jó a kolléganőjéhez. 

„Egy ilyen fiatal ember hirtelen halála mindig szívszorító. Úgy gondolom, ez segít abban, hogy értékeljük azt, amink van, és annyira pozitívan menjünk tovább, amennyire tudunk” – nyilatkozta a napokban a színésznő egykori kedveséről. A szakítás után nem sokkal Julia Roberts megtalálta a boldogságot, évtizedek óta él házasságban, három gyermeke született.

Julia Roberts és Matthew Perry

Julia Roberts és Matthew Perry (Fotó: Getty Images)

Mindenki szerette

Courteney Cox, aki a színész karakterének feleségét (Monica) játszotta a Jóbarátokban, így búcsúzott sorozatbeli szerelmétől. 

„Hálás vagyok minden pillanatért, amit veled tölthettem, Matty, és mindennap hiányzol. Amikor olyan szorosan együtt dolgozol valakivel, mint én Matthew-val, ezernyi pillanatot éltek át együtt, amiket bárcsak megoszthatnék mindenkivel. Most itt van az egyik kedvencem” írta az Instagramon a színésznő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top