nlc.hu
Sztárok

Búcsú Matthew Perrytől

Így búcsúzik Courteney Cox és Matt LeBlanc Matthew Perrytől

A Jóbarátok szereplői saját történetekkel köszönnek el szeretett barátjuktól.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Matthew Perry október 28-án, 54 éves korában hunyt el Los Angeles-i otthonában. Két nappal Matthew halála után a Jóbarátok főszereplői – Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer – közös közleményben reagáltak barátjuk elvesztésére. A színész zárt körű temetésére november 3-án került sor, ahol a szereplők szintén jelen voltak. Perry a Los Angeles-i Forest Lawn temetőben nyugszik, ám a sírhely pontos helyét még nem közölték a nyilvánossággal. A sorozatbéli legjobb barátját alakító Matt LeBlanc az Instagramon tett közzé egy posztot, melyben megható sorokkal emlékezett meg szeretett kollégájáról. 

„Nehéz szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idők őszintén életem kedvenc időszakai közé tartoznak. Mindig mosolyogni fogok, ha rád gondolok, és soha nem felejtelek el. Soha” – írta többek között LeBlanc. A poszt végén hozzátette, hogy ezek szerint Perry megtartja azt a 20 dollárt, amivel tartozik neki.

Nem sokkal később Courteney Cox is így tett, aki a színész karakterének feleségét (Monica) játszotta. 

„Hálás vagyok minden pillanatért, amit veled tölthettem, Matty, és mindennap hiányzol. Amikor olyan szorosan együtt dolgozol valakivel, mint én Matthew-val, ezernyi pillanatot éltek át együtt, amiket bárcsak megoszthatnék mindenkivel. Most itt van az egyik kedvencem” – írta a bejegyzésben a színésznő, aki az írás mellett egy képet is közzétett a Jóbarátokból. 

„Egy kis háttérsztori: Chandlernek és Monicának eredetileg csak egy futó kalandja lett volna Londonban, de a közönség reakciója miatt végül a szerelmi történetük kiindulópontja lett. Mielőtt elkezdtük volna forgatni ezt a jelenetet, súgott nekem egy vicces mondatot. Gyakran csinált ilyesmit. Vicces és kedves volt” – zárta posztját Cox.

Matthew Perry

Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matt LeBlanc és Matthew Perry a Jóbarátok című sorozatban (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top