nlc.hu
Sztárok

Meghan Markle az utcán

Alig lehet felismerni Meghan Markle-t

A botrányok közepette is királyi ajándékot visel.

A 42 éves sussexi hercegnőt hétfőn kapták lencsevégre Santa Barbarában, ahol Harry herceggel és két gyermekükkel, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel él. Meghan Markle tornacipőben és baseballsapkában sétálgatott, a haját lófarokba kötötte, a karján pedig egy különleges kiegészítő volt látható: egy gyémántokkal díszített karkötő, melyet állítólag az apósától, III. Károly királytól kapott, méghozzá 2018-ban, az esküvőjük előtti éjszakán. Bár már nem a királyi család tagjai, az édesanya több alkalommal is viselte a karkötőt. 

Közben tovább gyűrűzik Omid Scobie nemrég megjelent könyvével, a Végjátékkal kapcsolatos botrány: Harry herceg és Meghan Markle nem lehet ott Westminster hercegének, és egyben fiuk keresztapjának a közelgő esküvőjén. „Elképesztően szomorú, hogy idáig jutottunk. Hugh egyike Vilmos és Harry nagyon kevés közeli barátjának, aki szoros kapcsolatot ápolt mindkettőjükkel” – nyilatkozta az egyik családi barát a The Sunday Timesnak.

Meghan Markle

Meghan Markle (Fotó: Northfoto/GoffPhotos.com)

A közelmúltban Matt Yanofsky PR-szakértő pedig arról beszélt néhány külföldi lapnak, hogy úgy véli, Meghan a jövőben egy hasonló önéletrajzot ad majd ki, mint férje, Harry herceg, és Diana hercegnőhöz hasonlóan egy hivatalos életrajzíróval fog együtt dolgozni. Ennek oka, hogy az egykori színésznő is szeretné elmondani a saját nézőpontját a történtekről. Hozzátette, hogy manapság nagy az igény a női hírességek memoárjaira, a sussexi hercegné gondolatai pedig biztosan milliókat érdekelnének – írta a napokban a Mirror.

Íme pár fotó a felismerhetetlen hercegnőről 

Meghan Markle
Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top