nlc.hu
Sztárok

Pintér Adrienn vallomása

Alattomos betegségtől szenvedett Pintér Adrienn

Szakemberhez fordult segítségért.

Pintér Adrienn Ada a Lélekben Kadarkai Endrével című műsorban mesélt arról, milyen betegséggel küzdött hosszú évekig. Az egykori műsorvezető először nagyon megijedt a tünetektől, azonnal orvoshoz is fordult, így szerencsére ma már a háta mögött tudhatja a dolgot.

„Egyszer csak azt éreztem, hogy gombóc van a torkomban, és nem kapok rendesen levegőt. Nagyon nem volt komfortos, picit vártam, és próbáltam helyre rázni magamat, de azt éreztem, hogy így nagyon nem oké, ezért kimentem a mosdóba. Onnantól fogva teljes összeomlás. Ott tényleg az az érzésem volt, hogy most meg fogok fulladni, kész, nem kapok levegőt, vége van az egésznek” – mesélte a kezdetekről Ada, aki sejtette, hogy miről lehet szó.

Pintér Adrienn - Ada

Pintér Adrienn – Ada (Fotó: Schumy Csaba)

„Elkezdtem utána olvasni, hogy mit lehet tudni a pánikrohamokról. Összeállt a kép, sokat gondolkoztam, hogy vajon mi lehet az oka, mi lehet a kiváltó forrása, miért pont most jött ki” – osztotta meg akkori gondolatait az édesanya, aki egy ideig autóba sem mert ülni. Mint az interjúból kiderült, hála a terápiának és az önismeret fejlesztésnek manapság már tünetmentes, ám odafigyel arra, hogy ha hasonló jeleket érzékel magán, azonnal kérjen segítséget. 

Óvja a magánéletét

Pintér Adrienn is azon hírességek közé tartozik, aki igyekszik megóvni a családját a nyilvánosságtól. Az egykori műsorvezető három gyermek édesanyja, ikerfiai 17 évesek, lánya pedig két éves. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top