nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi és Tóth Gabi vitája

Tóth Andit lecserélték, méghozzá Tóth Gabira

A két énekesnő korábban csúnyán összezördült egymással.

Tóth Andi egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben bejelentette, hogy a jövőben nem ő fog színpadra lépni a Tina Turner-emlékkoncerteken, hanem Tóth Gabi. A követőket nagyon meglepte az énekesnő posztja, melyben a következő volt olvasható:

„Kérdezitek sokan, szóval gondoltam, kiírom. Lesz még Tina Turner-emlékkoncert, de én nem vállalok többet, ne haragudjatok! Nézzétek majd a többi koncertet is, mert zseniális lesz. A helyemet Tóth Gabi veszi majd át. Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem, és nektek is, hogy együtt emlékezhettünk erre a zseniális énekesnőre! Jó volt veletek újra a színpadon” – írta Andi. Bár az énekesnő tavasszal bejelentette visszavonulását, a napokban tisztázta, hogy nem a színpadi előadásokról mondott le, hanem a töméntelen hakniról. 

Tóth Andi

Tóth Andi és Tóth Gabi (Fotók: Trenka Attila, TV2)

Nemrég volt egy kínos pillanat…

Tóth Andi is fellépett a Sztárban Sztár leszek! színpadán vasárnap, méghozzá Tina Turnerként Karapancsev Kristóf oldalán. Akkor Tóth Gabi próbálta ugyan méltatni a kolléganőjét, ám Andi emlékeztette, hogy ő volt az, aki korábban letiltotta. A kínos pillanat részleteiért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top