nlc.hu
Sztárok

Hiányzik Lajos herceg ujja a királyi család friss fotóján

Hiányzik Lajos herceg ujja a királyi család friss fotóján

Kijött Vilmos hercegék karácsonyra készült családi fotója, az emberek pedig döbbenten állnak az előtt, hogy vajon hová tűnt Lajos herceg ujja.

Vilmos herceg és Katalin hercegné minden évben megörvendezteti a rajongókat karácsonykor egy friss családi fotóval. Ez általában remek lehetőséget biztosít arra, hogy rácsodálkozzunk, mekkorát nőttek a gyerekek (ez idén is így van: Sarolta hercegnő igazi kis hölgy lett), de most egy apró részlet ragadta meg a netezők figyelmét. Azaz: mégis hová tűnt Lajos herceg ujja?!

A fekete-fehér fotón, amit Josh Shinner készített a királyi család walesi ágáról, mindenki áll, kivéve Sarolta hercegnőt. Az ő széke mellett látható jobbra György herceg, akit az édesanyja karol át. Katalin mellett természetesen Vilmos mosolyog, aki a kezét az ötéves Lajos herceg vállán nyugtatja. A család a monokróm fényképhez illően öltözött össze: mind sötét nadrágot és fehér inget viselnek.

A képet az ünnepi időszakra készítették, ez kerül majd fel Vilmosék karácsonyi üdvözlőlapjaira. Talán a képeslapon ez nem fog feltűnni, de a neten megosztott fényképre rá lehet közelíteni – ahogy sokan meg is tették –, és azonnal feltűnhet bárkinek egy furcsaság. Lajosnak nincs meg a középső ujja.

Hiányzik Lajos herceg ujja a királyi család friss fotóján

Fotó: X/@KensingtonRoyal/Josh Shinner

A kommentelők pedig nem voltak restek felhívni a figyelmet erre a kis bakira:

  • „Nem vagyok nagy rajongója ennek a képnek. Nézzétek meg Lajost és a bal kezét! Mégis mi folyik ott? Photoshopoltnak tűnik az egész.”
  • „Lajosnak hiányzik egy ujja, ez a valaha készült legrosszabbul photoshopolt fotó.”
  • „Lajos hercegnek nincs meg egy ujja? Mintha mesterséges intelligencia készítette volna.” 

Az egyik hozzászóló azonban nagy valószínűséggel megfejtette az esetet: „szerintem azért tűnhet úgy, hogy nincs meg az ujja, mert így fogja a szék karfáját.” Szerintünk ez lehet a megoldás. Hiszen vegyük figyelembe, hogy mégiscsak egy ötéves kisfiúról van szó, aki feltehetőleg zavarban volt a fényképezkedéstől, és a középső ujjával kapargatta a karfát. És ezt a pillanatot sikerült éppen megörökíteni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top