nlc.hu
Sztárok
Rácz Jenő állapota

Friss információk Rácz Jenő állapotáról

Újabb Instagram-posztban adott hírt az állapotáról.

Tegnap este derült ki, Rácz Jenő olyan komoly ütést kapott Molnár Árontól a Sztárbox vasárnapi mérkőzésén, hogy nem kizárt, műtétre lesz szüksége. 

Rácz Jenő

Fotó: Trenka Attila

A séf beszámolója szerint részt vett MR-, CT-, szemészeti és fül-orr-gége vizsgálaton, ahol sajnos azt mutatták ki, hogy az arccsontja eltört és az egyik ideg leszakadt a helyéről. „A meccs napja sajnos nem volt életem legszerencsésebb napja, mert az első ütés, amit bekaptam, az elég gyorsan eldöntötte a dolgok kimenetelét. A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment,  aztán szép lassan vibrálva visszajött. Sajnos ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem és már éreztem, hogy ez a mérkőzés sajnos elment” – részletezte az állapotát Jenő, aki egy fotót is csatolt a sérüléséről. 

Mivel a család éppen nyaralni készül, úgy döntött, mielőbb szeretne túlesni a vizsgálatokon, ha esetleg műtétre kerülne a sor. Csütörtök délelőtt újabb poszttal jelentkezett, amiben már pozitív eredményekről tudott beszámolni. 

A törés egy nagyon vékony csonton történt, így 2-3 héten belül összeforr, a duzzanat pedig pár nap alatt jobb lesz. Holnap szerencsére megyünk nyaralni, úgyhogy lesz időm kipihenni magamat… Ezért is volt számomra fontos, hogy megelőző vizsgálatokat végezzünk, hogy nehogy ott legyen majd baj egy szigeten a semmi közepén. A sportban benne van a sérülés kockázata, bármilyet is végzünk. Köszönöm nektek az aggódást és a kedves szavakat

 – olvasható Jenő bejegyzésében, melyet elárasztottak rajongói a megkönnyebbült kommentekkel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top