nlc.hu
Sztárok

Zalatnay Cini lakhatási problémája

Zalatnay Cini mégsem kerül az utcára az ünnepek előtt

Átmenetileg megoldódott a lakásproblémája.

Egyelőre maradhat a jelenlegi, tárnoki otthonában Zalatnay Sarolta, azaz nem kell most gyorsan albérlet után néznie – tudta meg a Blikk. Mint ismert, a 76 éves énekesnő miután elvesztette a házát, ideiglenesen az egyik barátja otthonába költözött, amíg az illető Németországban van. Most azonban kiderült, hogy az ismerőse még jó darabig külföldön lesz, így Cini továbbra is maradhat a házban, ami egyébként már karácsonyi fényárban úszik.

Zalatnay Cini

Zalatnay Cininél egyelőre nincs napirenden az albérletkeresés – Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

„Ennek egyfelől örülök, hiszen nagyon megszerettem ez a környéket, szinte el sem tudnám képzelni az életemet máshol. Az egyetlen bánatom, hogy hiányzik a lányom, Niki, aki dolgozik, és a legtöbbször Pesten van” – nyilatkozta a bulvárlapnak.

Zalatnay Sarolta amúgy az ünnepek után hatalmas projektbe kezd – erről a napokban mesélt a Mokkában –, az életéről készülő filmet ugyanis márciusban kezdik forgatni. Az előkészületek már folynak, a karrierje során megírt 650 dalából többet felújítanak a film miatt, ez viszont hatalmas munkát jelent az énekesnőnek. A főszerepre továbbra is Tóth Andit szeretné majd felkérni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top