nlc.hu
Sztárok

Noszály Sándor A Nagy Ő-ről

A 20 évvel ezelőtti Nagy Ő, Noszály Sándor véleményezte a műsort

Akkor még minden más volt.

Habár a Bachelor, magyar címén A Nagy Ő 2003-ban jelent meg először Magyarországon, hosszú kihagyás után az elmúlt 3 évben került vissza a TV2 repertoárjába. 

Noszály Sándor

Noszály Sándor
(Fotó: Schumy Csaba)

Először az olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakozó, Tóth Dávid kereste a szerelmet, majd a színész/producer, Árpa Attila, idén pedig Magyarország 37. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán osztogatta a vörös rózsákat. A társkereső reality ugyan nézettségben nagy sikereket hozott, a főhősök párkeresésében kevésbé, hiszen azóta egyikük sincs együtt a választott hölggyel. 

2003-ban a teniszező, Noszály Sándor volt az első, akiért megküzdhettek a hölgyek a magyar emberek szeme láttára. Most Noszály a Szerencsekerék vendége volt, ahol Kasza Tibi kérdésére, miszerint miben változott a műsor azóta, nyíltan kimondta a véleményét. 

„Mi nagyon sokat utaztunk, nálunk 20 országban voltunk. Itt meg szerintem Magyarországon játszódott az egész. Az első etap a pandémia miatt, azt hiszem, pont akkor forgatták, aztán a mostaniból nem sokat láttam, talán egy tíz percet” – fogalmazott az egykori Nagy Ő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top