nlc.hu
Sztárok

Andie MacDowell büszkén mutogatja ősz tincseit

Az ősz haj menő: Andie MacDowell az egyik hírnöke ennek Hollywoodban

A sztár vagányabb, mint valaha! Őszülő hajjal is magabiztosan pózol a vörös szőnyegen, ezzel is jó példát mutatva a világnak.

„Az emberek csodákat és varázslatokat várnak, amikor megkérdezik, mitől nézek ki ilyen jól. Pedig ez kemény munka. Jógázom, és világéletemben edzettem, még akkor is, amikor a három gyerekem még kicsi volt. Nehéz volt, de egy fél órát tudtam futni, és már az feltöltött energiával” – mondta korábban a mindig bomba formában lévő 65 éves Andie MacDowell. Csodaszép karriert tudhat magáénak színészként és modellként is, egy világ imádja a mai napig. A színésznő a koronavírus idején hagyta abba örökre a hajfestést, ezáltal pedig a természetes szépség és az öregedés egyik szószólója lett Hollywoodban.

2022-ben egy interjúban elárulta, hogy rajong az ősz tincseiért, és nagyban inspirálták a már ősz családtagjai, akikre felnéz. 

„A húgom már teljesen ősz, pedig csak 18 hónappal idősebb nálam. Nagyon jól áll neki és bevallom, féltékeny lettem! A koronavírus alatt jobban előtérbe kerültek a gyökereim, és láttam, miben hasonlítok rájuk. A szemem, a bőröm, és az arcom vonásaiban elkezdtem felfedezni a családtagjaimat. Azt mondtam magamnak, hogy szeretném, ha a hajam is ilyen lenne, akár csak a húgomé. Az öregedés büszkeséget, méltóságot érdemel. Megérdemeljük, hogy ebben a korban is magabiztosnak érezzük magunkat. A szépségnek nincs lejárati idejel”nyilatkozta a sztár.

Andie MacDowell

Andie MacDowell 2023-ban a cannes-i filmfesztiválon. (Fotó: Northfoto)

Január elején a The Way Home című sorozat második évadának premierjén állt újra a fotósok elé. A színésznő hosszú, földig érő, ezüstösen csillogó ruhakölteménye, és feltűzött frizurája nagy feltűnést keltett, a közösségi oldalakon pedig újra rajongásukat fejezték ki az emberek a híresség felé.

Íme pár kép a sztárról az elmúlt évekből, illetve a galéria végén a legfrissebb felvételek:

Andie MacDowell
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top