nlc.hu
Sztárok

Kökény Attila véleménye

Kökény Attila kritikája: „A »sikerhez« ma már a semmi is bőven elég”

Elismerte, ugyanakkor ez picit dühítő is.

Egy Noryna néven hírhedté vált férfi összeállt egy „zenésszel”, GALAMBOSS-sal és megszületett a Robbanás című szám. Kökény Attila szerint a jelenség korántsem új, már Charlie is megmondta pár évvel ezelőtt, amivel ő is egyetért: a fél ország süket! – írja a Bors

A dal egész jó számokat ért el, hiszen hat nap alatt 160 ezernél is meghallgatták. Oláh Gergőhöz is eljutott a klip, ő pedig megjegyzésekkel teletűzdelve közzé is tette. Az énekes bejegyzéséből kiderül, hogy a Robbanás című produkció a 11. legfelkapottabb szám, sőt a duett már műsorszámként tekintenek önmagukra és várják a felkéréseket. Gergő posztja alatt több híresség is megjelent. Kommentelt többek között Molnár Tibor, azaz Trap kapitány és Kökény Attila is. 

A lap Kökény Attilát meg is kereste a témával kapcsolatban, hiszen ez egyáltalán nem újdonság. Varga Irén Kisapám című dala hasonló népszerűségnek örvend, pedig finoman szólva sem a legnagyobb mestermű. 

Kökény Attila

Fotó: Olajos Piroska

„A jelenség korántsem új. Szerintem legalább tizenöt éve jelen van, de tény, hogy az utóbbi években a fénykorát éli és ez tényleg gáz. Bevallom, többnyire meg sem hallgatom ezeket a dalokat, vagy nevezzük bárminek. Pár éve talán Charlie-tól hallottam egy ide illő mondatot, ami most is a fülemben cseng. A fél ország süket” – kezdte Kökény.

Ez annyit tesz, hogy a „sikerhez” ma már a semmi is bőven elég és nem kell éveken át építeni egy zenei karriert ahhoz, hogy nevet szerezzen magának valaki, akinek semmilyen módon nincs sem köze, sem érzéke a zenéhez. Picit dühítő, hogy olyan dalok pörögnek, amelyeknek nincs normálisan megírt, mondanivalóval bíró szövege. De ezzel nekünk együtt kell tudnunk élni, mert ha minden alkalommal idegeskednénk, ahányszor hallunk vagy látunk valami hasonlót, úgy telne el a nap, hogy mást sem teszünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top