nlc.hu
Sztárok

Christina Applegate betegségéről vallott

Christina Applegate betegsége óta először ült kamerák elé

Christina Applegate 2021 augusztusában hozta nyilvánosságra, hogy szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála. Ezután felhagyott a hivatásával, tavaly azt mondta, valószínűleg nem fog többé kamera elé állni, így nagy volt a meglepettség januárban az idei Emmy-gálán, ahol Applegate adott át egy díjat. A közönség állva tapsolta a művésznőt, aki könnyekig hatódva köszönte meg a szeretetet. Christina Applegate egy botra támaszkodva lépett a többi híresség elé, méghozzá az est házigazdájának segítségével, miközben az Egy rém rendes család című sorozat főcímdala csendült fel. 

Christina Applegate kamerák elé állt

(Fotó: Getty Images)

A színésznő nemrég a Good Morning America műsorvezetőjének, Robin Robertsnek adott interjút. Először ült kamerák elé azóta, hogy fény derült a betegségére.

“Úgy értem, egyfajta pokolban élek. Nem megyek el túl gyakran otthonról, szóval egy kicsit nehéz ez a szervezetemnek. De persze, csodálatos a támogatás, nagyon hálás vagyok érte” – mondta Applegate.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top