nlc.hu
Sztárok

Forgács Gábor a rákbetegségéről

„Ne ijedjen meg, de halálos beteg” – így tudatták Forgács Gáborral a rossz hírt

A 76 éves szinkronszínész állítja, az orvosi segítség mellett az optimizmusának és a humorának köszönheti a rákból való felgyógyulását. 

Az egyik pillanatban még készült a fellépéseire, élte az életét, aztán a másikban már azt közölték vele az orvosok, hogy ne ijedjen meg, de halálos beteg. Forgács Gábor így tudta meg, hogy rákos. Az elmúlt időszakban nem nagyon beszél az átélt borzalmakról, most azonban megszólalt az állapotáról.

Forgács Gábor

Forgács Gábor legyőzte a rákot – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A 76 éves szinkronszínésznél a koronavírus-járvány alatt áttétes prosztatarákot diagnosztizáltak. “Amikor az embernek belemondják az arcába, hogy ‘Művész úr, maga halálos beteg, de mi megpróbáljuk megmenteni’… mit mondjak… el tudok képzelni ennél jobb érzést is, de nagyon-nagyon jó kezekbe kerültem” – mesélte akkor Forgács Gábor, akinél ezután műtétek és kezelések sorozata kezdődött. A humorista teljesen legyengült, 61 kilóra fogyott.

Mostanra szerencsére visszanyerte az egészséges súlyát, 91 kilóra hízott vissza.“Egyre jobban érzem magam, járok dolgozni. Vannak fellépéseim, rengeteget szinkronizálok, és bírom, és jólesik, és csinálom” – vallotta be most a Tények Pluszban.Ezelőtt 2-3 éve nem gondoltam volna, hogy arra fogok készülni, hogy önálló estem lesz. Arra készültem, hogy valahogy megpróbálom túlélni azokat a dolgokat, amiken keresztülmentem” – tette hozzá.

Elmondása szerint az optimizmusának, a humorának és az orvosi segítségnek köszönhette a gyógyulását“Az orvosi segítségen kívül az, hogy én folyamatosan elvicceltem a dolgot. Tehát én nem voltam hajlandó komolyan venni ezt az egészet. Elég sokat hülyéskedtem, de persze voltak kínos pillanataim, amikor rettenetes fájdalmaim voltak, rengetegszer operáltak” – mondta el a gyógyulásáról. A különböző kezelések mellékhatásaként még az ikonikus hangját is elvesztette egy időre, de mára már visszanyerte. Azóta újra dolgozik és rengeteget szinkronizál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top