nlc.hu
Sztárok

A rákbeteg Forgács Gábor az állapotáról

Forgács Gábor: „Rákos vagyok mind a mai napig”

Mindig is pozitívan nézett szembe a betegségével.

Forgács Gábor nagy dolognak tartja, hogy komolyabb betegség nélkül élt le 72 évet. A most 75 éves színész – akinél 3 éve diagnosztizáltak prosztatarákot – a Ridikül című műsorban vallott az állapotáról. Elmondása szerint a pozitív szemléletét akkor is megőrizte, mikor kiderült betegsége – írja a hirado.hu.

Forgács Gábor

Forgács Gábor a Hogy volt?! című tévéműsor 2018-as felvételén – Fotó: Zih Zsolt / MTVA 

Rákos vagyok mind a mai napig. (…) Persze kellemetlen az első pillanatban, mikor közlik az emberel a diagnózist, de ettől nem vagyok hajlandó búskomorságba esni. Abból indultam ki, hogy majd segítenek rajtam, és persze én is mindent megteszek a gyógyulásért” – árulta el Forgács Gábor. Mint mondja, három orvoscsoport is segített a gyógyulásában.

Forgács Gábor hihetetlen lelkierőről tett tanúbizonyságot az elmúlt években. Arról többször is beszélt korábban, hogy sokszor volt a gödör szélén, de az orvosok mindig visszarángatták onnan. “A betegségem miatt egészen más oldaláról ismertem meg a családomat, elképesztő módon mellettem álltak” – nyilatkozta 2 éve a színész, aki a betegsége alatt sem veszítette el a humorérzékét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top