nlc.hu
Sztárok

Nick Árpi a magánéletéről

A Tinderen jött össze a párjával a 71 éves Nick Árpi

Egy éve szerelmes az erőemelő, de igen viharos a kapcsolata.

A Tinderen ismerte meg szerelmét Nick Árpi. A világ egyik legerősebb embere egy évvel ezelőtt pillantotta meg a hölgyet a népszerű társkeresőn, a románca Mimivel azonban a mai napig is viharos – írja a Bors.

Nick Árpi

A Tinderen megismert Mimi elrabolta Nick Árpi szívét – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó (2023.01.30.-i adás)

A kezdeti fázisban csak beszélgettünk, heteken át üzengettünk egymásnak. Fontosnak tartottam, hogy megismerjem. (…) Egy szép napon persze eljött az első találkozás. (…) Remekül éreztük magunkat, nagyon sokat nevettünk” – mesélte a bulvárlapnak a 71 éves erőember, akit az sem zavar, hogy a kedvese még nem vált el. Elmondása szerint ez egy igazi, se veled, se nélküled kapcsolat, ugyanis az elmúlt egy év alatt tízszer szakítottak.

“Párszor megbántottam Mimit. Én tudom magamról, hogy lobbanékony természet vagyok, ami a sportolói múltamból is fakad. Olyat is hallottam, hogy a barátnői szerint nem illek hozzá, mert sportosan öltözöm” – panaszolta Nick Árpi, aki bízik abban, hogy szerelmével még visszatalálnak egymáshoz. 

Amúgy nem az erőemelő az első olyan celeb, aki a Tinderen jött össze a szerelmével. Lengyel Tamás pont ezen a társkeresőn ismerte meg a későbbi feleségét. “Ott találkoztam vele, de ő nem volt aktív felhasználó, azt hitte, már törölte magát az alkalmazásból” – mesélte korábban a színész, aki egy fénykép alapján tovább kutatott a hölgy Instagram-oldalán, majd végül ott lépett vele először kapcsolatba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top