nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup menyasszonyáról

Shane Tusup megmutatta kedvese várandós hasát: „Te vagy számomra az abszolút minden”

Mint mondja, tökéletesen illenek egymáshoz és gyönyörű jövő áll ellőttük.

Shane Tusup és fitneszmodell szerelme, Nagy Viktória Zoé közel másfél éve alkotnak egy párt. Tavaly pikk-pakk ugrottak nem csak egyet, hanem rögtön kettőt is a kapcsolatukban, ugyanis novemberben sor került az eljegyzésre, majd pár hét múlva az is kiderült, Viktória első közös gyermeküket várja

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé

Fotó: Instagram

A sztáredzővel madarat lehetne fogatni, ugyanis régóta vágyott már családra, ahogyan menyasszonya is. Ahogy Shane a korábbi kapcsolataiban is tette, most is elárasztja a közösségi oldalait romantikus fotókkal. Ezúttal szerelme születésnapja alkalmából mutatta meg, mennyit nőtt a pocakja, majd megható sorokkal köszöntötte fel. 

Gyönyörű és csodálatos menyasszonyom, 28 évvel ezelőtt léptél be a világba, és örökké hálás leszek azért a pillanatért! Olyan szerencsés ember vagyok, hogy ez megtörténhetett! Te vagy számomra az abszolút minden! A legjobb barátom vagy és az a szeretet, amelyről mindig is álmodtam! Tökéletesen illünk egymáshoz, és gyönyörű jövő áll előttünk, de mára álljunk meg egy pillanatra, és ünnepeljük téged, minden szépségeddel és szereteteddel, amit ebbe a világba hozol! Jobban szeretlek, mint ahogy valaha is megértheted

 – fogalmazott Shane. 

Korábban egyébként mindketten elárulták, a sorsra bízták a gyerekkérdést, de természetesen mindketten örültek, hogy végül így alakult. „Nem terveztük ilyen hamar, ugyanakkor a leggyönyörűbb ajándék, amit kaphattunk Vikivel, az az, hogy gyermekünk lesz. Mindketten egykék vagyunk, mindkettőnknek nagyon fontos a szülőkkel való hármas egységünk, amilyen most már nekünk is lesz. Még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, de ha dönthetnék, ideálisabb lenne, ha fiú jönne először. Vinné tovább a családnevemet, és tudna majd vigyázni a kishúgára” – magyarázta az edző, persze ezután nem sokkal kiderült, Viki kislányt vár. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top