nlc.hu
Sztárok

ÉNB Alexa nem akar elválni a férjétől

Farkas Alexa: „Ha Balázs nincsen, én nem élek így, ahogy élek”

Farkas Alexa hálás a 26 évvel idősebb férjének, aki a szakítás után máris megtalálta a szerelmet.
Farkas Alexa a Fókuszban 2024 áprilisában

Farkas Alexa márciusban jelentette be, hogy házasságuk zátonyra futott a 26 évvel idősebb férjével, Farkas Balázzsal, akivel 2018 óta voltak együtt. Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője a Fókusznak mesélt jelenlegi életéről.

Alexa elárulta, hogy a házasságuk már fél éve zátonyra futott, külön is élnek, férje pedig máris egy másik nő mellett találta meg a boldogságot.

„Ő azért már inkább lenyugodna, ami a korkülönbség miatt várható volt. Én most töltöttem a harmincat, nyomom, mint süket a csengőt, megyek, csinálom, utazok, ráadásul úgy, hogy tényleg mindenem megvan, amit egy nő kívánhat a harmincas évei elején. Én nagyon élek jelenleg, ő pedig kényelmesebb, a lelki részét erősíti ennek a rendszernek. Egyértelmű volt, hogy ez viszonylag hamar ki fog bukni” – mondta Alexa, aki férjével egy szőke nővel is együtt éltek. 

Férjével továbbra is munkakapcsolatban vannak a spirituális központjuk miatt, amelyben ma már Alexára több feladat hárul. Ráadásul el sem váltak. „Még nem váltunk el, és nem is tudom, elválunk-e valaha, ez szerintem rajta múlik” – jelentette ki Farkas Alexa.

A kapcsolatuk zátonyra futása ellenére Alexa úgy fogalmazott, hogy mindenkinek olyan jó házasságot kíván, mint amilyen az övék volt, és elismerte, hogy mennyi mindent köszönhet a férjének.

„Nekem ez kudarc, nem fogom szépíteni, teljesen úgy éltem meg az elején, hogy valamit rosszul csináltam. Most itt előadhatnám, hogy mennyi mindent köszönhet nekem Balázs… de ez marhára nem így van. Legyünk őszinték, ha Balázs nincsen, én nem vagyok ezen a poszton, nem élek így, ahogy élek, és én ezt nem felejtem el neki soha…” – mondta a Fókusznak Farkas Alexa, aki egyelőre élvezi a szingliséget, és esze ágában sincs újra férjhez menni.

(Kiemelt kép: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top