nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoli a kapuzárási pánikról

Jákob Zoli a kapuzárási pánikjáról: „Elintéztem, hogy a Wikipédián ne legyen odaírva a születési évem”

David Attenborough az egyik példaképe.

Jákob Zoli korábban tragédiaként élte meg az öregedést és titkolta a korát. Ma már büszkén vállalja az idő múlását és annak hatásait is. A Mokkában őszintén beszélt arról, hogyan küzd meg a kapuzárási pánikkal, valamint arról, hogyan tartja magát fitten és fiatalon.

Jákob Zoli,

Jákob Zoli sokáig titkolta az életkorát – Forrás: TV2 / Mokka – videó

“Volt nekem is kapuzárási pánikom, és elintéztem, hogy a Wikipédián ne legyen odaírva a születési évem. Amikor a Nagy Ő-t forgattuk, szinte senki nem tudta, hány éves vagyok. És most találkoztam a Natival, ő volt a legfiatalabb a lányok között, és mondta, hogy amikor a szüleivel megtudták már a műsor után a koromat, meglepődtek” – mesélte a milliárdos.

Arról, hogy most már felvállalja az életkorát, a következőket mondta el: “Idő kérdése minden. Ha ér valami olyan dolog az életben, akkor valami napokig tart, valami évekig, valami örökre. Szerencsére ez nem tartott sokáig. Amikor megvettem a Ferrarit, egy idősödő ember, aki már túl van a negyvenen, nem egy nagy limuzint akar venni, hanem egy sportkocsit, aminek nyitva van a teteje, és mint a tinédzserek, megy és lobog a haja a szélben”.

Elárulta, az egyik példaképe a 97 éves David Attenborough, aki a kora ellenére, még mindig aktív. “Annak idején még nem figyeltem őt annyira, mint most, és azt gondoltam, hogy nekem is eljön lassan az az idő, amikor vissza kell vonulnom, nem lesz ez a pörgés, le leszek lassulva, a nők sem annyira akarnak majd, mert már nem leszek olyan fürge” – vallotta be Jákob Zoli, aki hosszú életet szeretne, de nem mindenáron.

A jelenlegi külsejéről elárulta, hogy összefogott a genetikával, a mesterséges intelligenciával és a svájci tudománnyal, és egy élethosszabbító programon vett részt nemrég Svájcban, és személyre szabott életmódváltásnak köszönhetően szó szerint megfiatalodott. A szakemberek felvilágosították arról is, hogy milyen ásványanyagokból és vitaminokból van hiány a szervezetében és arról is, miből van felesleges többlete. 

Jákob Zoli – akinek 50 milliárd forintra becsülik a vagyonát – kijelentette: “Ha megválaszthatja, hogy éljen, akkor nem a pénzt választaná, hanem az életet”, azaz ő is beáldozna vagyonokat, mint ahogy a 46 éves biohacker, Bryan Johnson teszi, hogy bizonyos kezelések révén garantáltan 15-20 évvel tovább élhessen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top