nlc.hu
Sztárok
Nyári Dia 30 éves lett

Nyári Dia 30 éves lett és most nem tudja, mit tartogat számára a jövő

Hiába évek óta édesanya, mégis úgy érzi, most lett igazán felnőtt.

Mindenki életében eljön egy olyan évszám, amit rettegve várt. Sok nőnél ez a 30. születésnap. Bár akadnak olyanok, akik élvezettel tekintenek a jövőbe, miszerint a legjobb évek csak most jönnek. Kár lenne tagadni, jó páran vannak, akik ilyenkor inkább csendben leülnek és számot vetnek addigi életükről. Nyári Dia hasonlóan cselekedett. 

Nyári Dia

Fotó: Schumy Csaba

A színésznő ma ünnepli kerek évfordulóját, amire saját bevallása szerint már egy ideje készült. 

Talán a fejemben itt húztam meg egy képzeletbeli határvonalat a gyerek és a felnőtt között. Annak ellenére, hogy már 24 évesen nekem is volt egy kisfiam, ennek a számnak most mégis érzem a súlyát, mintha egy korszak végét jelölné, és egy ismeretlen új kezdetét. A mögöttem álló évtizedben lettem feleség, édesanya. Vajon történhetnek még ennél is jobb dolgok? Lesz még ilyen izgalmas időszak az életemben? Azon leszek, hogy legyen, és hálás vagyok azért, ami eddig történt. Ezt igyekszem megőrizni, és még színesebbé varázsolni. Megőrizni az egészséget, motiváltságot, kreativitást és vitalitást” – fogalmazott Instagram-bejegyzésében, melyben különböző életszakaszairól osztott meg fotókat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top