nlc.hu
Sztárok
Magyar sztárok külföldi párjai

Magyar sztárok, akik külföldi párjuk mellett találták meg a boldogságot

Van, aki távkapcsolatban él, de akad olyan is, aki külföldre költözött a szerelme miatt.

A napokban osztotta meg az örömhírt a Jóban rosszban egykori színésznője, Novák Heni: amerikai párja, gyermeke apja megkérte a kezét. 

Milliószor is IGEN! Teljes lényemmel szeretlek

– írta közösségi oldalán posztolt videójához a korábbi színésznő.

Nem ő azonban az egyetlen, aki nem honfitársa mellett találta meg a boldogságot: több olyan magyar híresség is van, akik egy külföldibe szerettek bele. 

Ábel Anita és Roberto

A színésznő évekkel ezelőtt elvált gyermeke édesapjától, nem sokkal később pedig megismerte az olasz származású, de már régóta Magyarországon élő Robertót, akivel jó ideje jegyben járnak.

„Nem gondoltam volna – lehet, hogy ez csöpögősen hangzik –, hogy az én életemben lesz ilyen. Az első pillanatban megszületett, ahogy mi egymásra néztünk. Még mi sem tudtuk. Nem tudom, hogy ez szerelem, vagy odafent elrendelés, de ez egy olyan erős dolog, ami a mai napig átsegít minket. Rám nézett három nap után és azt mondta: Ez, szívem, az élet végéig tart, ha csak el nem b****uk”mondta egy pár nappal ezelőtti interjúban Ábel Anita.

Palotás Petra és a férje

A Németországban élő írónő 16 évig volt képernyőn, majd megismerte jelenlegi férjét, aki miatt gyakorlatilag feladta az itthoni életét és kiköltözött Hamburgba. Azóta már van egy lányuk, Palotás Petra pedig időről-időre hazalátogat, ugyanis egy ideje már könyveket ír, amelyeket Magyarországon ad ki.

„Mivel a bringázás az Alpokban is jól hangzott, írtam neki. Nem barátnőt keresett, hanem túrapartnert, de leírta, milyennek képzeli el az ideális nőt. Mosolyogva olvastam, és azt válaszoltam: minden, amit leírtál, illik rám, csak ezerháromszáz kilométerre lakom” – mesélte korábban a megismerkedésükről Palotás Petra.

Gombos Edina és Alberto

A korábbi műsorvezető 20 évvel ezelőtt ismerte meg a kubai származású számítógépes szakembert, és egészen 2015-ig Magyarországon éltek két gyermekükkel. Kilenc évvel ezelőtt sokakat meglepett, amikor bejelentette, hogy a tengerentúlra költöznek, ott kezdenek új életet. Azóta már videókat is készít a kinti életükről, egy nemrég megjelent felvételen a hosszú házasság titkáról beszélt.

Gombos Edina és Alberto

Gombos Edina és Alberto 10 évvel ezelőtt (Fotó: Toroczkay Csaba)

„Ahogy telnek az évek, egyre türelmesebbnek kell lenni, hiszen előjönnek olyan dolgok, amelyek korábban nem tűntek idegesítőnek, de ahogy öregszik az ember, jönnek elő a rigolyák. Nőknél a változókorhoz közeledve, a hangulatingadozásokat is nehéz azért kezelni, szóval végtelen türelem kell, de azon túl én meg azt gondolom, kell egy természetes vonzódás is, hogy működjön a kémia két ember között” – részletezte Gombos Edina.

Gál Petra és párja

A Fókusz műsorvezetője és szerkesztője nagyon ritkán beszél a magánéletéről, néhány képet oszt meg csupán a közös utazások alkalmával, azonban élete egyik legnagyobb örömhírét még ő sem akarta sokáig titkolni. A tévést nemrég eljegyezte külföldi szerelme, természetesen az RTL kamerái előtt vallott a nagy napról. 

„Igyekszem inkább a saját valóságomban élni, a munkámmal és a hírekkel foglalkozni, nem pedig mutogatni, éppen hogyan keltünk fel, mit csinálunk, mi a problémánk. Néhány képet azért feltöltök, mert sokat utaznunk, és vannak élményeink, amik esetleg másoknak is tetszenek, de azt, hogy éppen hol tart a kapcsolatunk, nem szívesen mutatom meg. Nyilván vannak mérföldkövek már a kapcsolatunkban – nagyon szép kis ékszerem van most már egy jó ideje. Erről sem úgy gondoltam amikor megtörtént, hogy akkor én azt azonnal posztoljam a közösségi oldalamra, és akkor várom a lájkokat…” – mondta titokzatosan Gál Petra.

Orosz Barbara és francia férje

A Mokka műsorvezetője sokáig nem találta élete párját, majd egyszer csak bejelentette, hogy eljegyezte egy francia férfi, azóta pedig összeházasodtak, ráadásul nem is egyszer. Azóta is távházasságban élnek, ám a tévés azt mondja, így még minőségibb az az idő, amit együtt tudnak tölteni.

„Sokat teszünk ezért a kapcsolatért, főleg a szeretetet, az odafigyelést és a kommunikáció fontosságát emelném ki. (…)Szerintem egy távházasság sikere nagyrészt fejben dől el. Ha az erős érzelmek mellett van szövetség, közös cél, terv, vízió, akkor nincs helye a nyafogásnak, mindent ki lehet bírni. Lehetsz közel akkor is, ha több ezer kilométer választ el, és távol attól még, hogy mindennap együtt ültök a kanapén. (…) A felesleges féltékenységgel, a számonkéréssel, a hisztivel vagy a drámázással szerintem mindent el lehet rontani. (…) Rengeteg fotót és videót küldünk egymásnak a nap minden szakában. Gyakran magyarul küld romantikus üzeneteket, vagy virágküldő szolgálattal egy csokrot, ami lenyűgöz, hogy még ezzel is foglalkozik” – árulta el a BEST magazinnak Orosz Barbara

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top