nlc.hu
Sztárok
Schobert Laráék szakítása

Schobert Lara szakított a 10 évvel idősebb párjával

Hazaköltözött a szüleihez Szentendrére.

Szakított Schobert Lara és 10 évvel idősebb, focista párja, a Kazincbarcikai SC-ben játszó Szekszárdi Tamás. Minderről a közösségi oldalán számolt be szűkszavúan Rubint Réka és Schobert Norbi 20 éves lánya – szúrta ki a Blikk.

Schobert Lara

Schobert Lara a  SuperTV2, Hal a tortán című műsorában 2023-ban – Fotó: Sajtószoba

Instagram-sztorijában jelentette be a kezdő fitneszedző, hogy a véget ért a kapcsolatuk, jelenleg egyedülálló, és már vissza is költözött a szüleihez. Lelkiállapotáról bevallotta, hogy elég nehéz napokat élt meg, de mindezek ellenére pozitívan tekint a jövőbe. “Hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle és, hogy erősebbek legyünk” – jegyezte  meg.

Mint a bulvárlap megjegyzi, Schobert Laráról tavaly nyáron derült ki, hogy összejött Szekszárdi Tamással. Pár hónappal később már oda is költözött a focistához Kazincbarcikára. A sportolót a Schobert család is nagyon megkedvelte, rendszeresen jártak közös programokra, még a Sztárboxon Lara öccsének, Norbikának a meccseit is együtt drukkolta végig a családdal, sőt Lara már gyerekneveken gondolkodott. Azaz felhőtlennek tűnt a kapcsolatuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top