nlc.hu
Sztárok
Aureliot mintha kicserélték volna: állítólag kész már nősülni is

Aureliot mintha kicserélték volna: állítólag kész már nősülni is

Szemmel látható a kislánya miatti változása.

Mintha kicserélték volna a börtönt megjárt Aureliot. Az egyik legjobb barátja, Pumped Gabo még attól féltette korábban, hogy annyira megviseli börtönlét, hogy a szabadulása után újra visszatér az éjszakai életbe, de épp az ellenkezője történt. A ValóVilág 6. győztesét immár nem érdeklik az egyéjszakás kalandok, szakított a rossz szokásaival, és kizárólag a gyermekére és annak édesanyjára koncentrál, sőt állítólag szívesen szintet lépne a kapcsolatban – írja a Bors

Aurelio állítólag lubickol a családfő szerepben - Forrás: Frizbi, a különkiadás / YouTube – videó

Aurelio állítólag lubickol a családfő szerepben – Forrás: Frizbi, a különkiadás / YouTube – videó

Baján, ahol jelenleg is élnek, már azt pletykálják, hogy Aurelio olyan szerelmes és annyira rajong a kislányáért, hogy komolyan fontolóra vette, hogy oltár elé vezeti a kedvesét. Egy ismerőse elárulta a bulvárlapnak, hogy a baráti társaságában már arról beszélnek, hogy jövő nyáron akár jöhet az esküvő is. 

Az egykori valóságshow-sztár amúgy a szabadulása óta azonnal belevetette a munkába, és máris óriási pénzeket kaszál. Jelenleg két biznisze is fut, amelyekkel milliókat keres. Nemrég egy köteg húszezrest lóbálva büszkélkedett el a sikereivel a közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top