nlc.hu
Sztárok
Összegyűlt a pénz Tompos Kátya gyógykezelésére

Összegyűlt a pénz Tompos Kátya külföldi gyógykezelésére

Kollégái a szívüket-lelküket adták a színésznő gyógyulásáért szervezett gálaesten.

Szem nem maradt szárazon a Szegedi Nemzeti Színház jótékonysági rendezvényén, amit a rákbeteg Tompos Kátya kollégái, barátai azért szerveztek, hogy az így befolyt összegből a 41 éves színésznő drága, külföldi gyógykezelése megvalósulhasson – írja a Story magazin. Máthé Beáta operaénekesnő nyitánya után Falusi Mariann énekelte le a csillagokat az égről. Ezután Kalmus Felicián csellóművész a Hej, Vargáné című népdalfeldolgozással dobta fel a hangulatot, ami a közös kedvencük a színésznővel. Őt Poroszlay Kristóf, Szélpál Szilveszter, majd pedig olyan legendás nevek követték a színpadon, mint Für Anikó és Udvaros Dorottya, akik énekeltek és szavaltak is fiatal kolléganőjük gyógyulásáért. A szünet után aztán Kátya filmművészetis osztályának apraja-nagyja is összeállt Peller Anna, Dolhai Attila, Wégner Judit, Szőcs Artur, Zöld Csaba és Szemenyei János személyében.

Tompos Kátya

Tompos Kátya Doralice szerepében Carlo Goldoni Házasság Palermóban című darabjának próbáján a Nemzeti Színházban 2017. november 16-án – MTI Fotó: Mónus Márton

A színésznő nagyon hálás azoknak, akik megvették a jegyet, a jó hír ugyanis még előadás közben érkezett: összegyűlt a pénz a gyógykezelésre.

Tompos Kátyát amúgy az orvos párja támogatja. Május elején a Fábián Juli Emlékalapítvány Facebook-bejegyzéséből derült ki, hogy ritka daganatos betegséggel küzd. Akkor Hrutka Róbert zenész elmondta, hogy a színésznő mindent tud a betegségéről: “Rengeteg latin szót használ, képben van a betegségével. Persze ez betudható annak is, hogy támogatja őt a barátja, aki orvos-kutató, és ezzel foglalkozik.”

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Összegyűlt a pénz Tompos Kátya gyógykezelésére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top