nlc.hu
Sztárok
Emilio és felesége 48 kilót dobott le együtt

Emilio és felesége 48 kilót dobott le együtt

Alakul az álomtestsúlyuk, de közben már nem tudnak jóízűen enni, sőt étvágyuk sincs.

Mint arról beszámoltunk, gyomorszűkítő műtéten esett át idén januárban Emilio és felesége, Jellinek Tina. A beavatkozás után – amelyet Törökországban végeztek el a házaspáron – csak fokozatosan térhettek vissza az étkezéshez. Az első két hétben csak leveket ihattak, utána pépeset, majd egy hónap elteltével darabos ételeket is fogyaszthattak, ám már akkor azt mondták, kiműtötték belőlük az éhséget, mivel az operáció óta nem érzik. Emilioék 6 hét alatt 34 kilót dobtak le együtt, most pedig már 48 kiló mínusznál járnak. Elárulták a Tények Pluszban, hogy nem tudnak enni a gyomor bypass műtétjük óta, a legkisebb adagokat is alig bírják elfogyasztani.

“Az étkezés nagyon nem megy. Nagyon nehezen birok enni. Nem is kívánok, nem is érzek éhséget. Olyan 4-5 evőkanálnyi étel után azt érzem, mintha megettem volna egy kisebb farmot” – panaszkodott Tina.

Emilo bevallotta, nem véletlenül vágott bele a drasztikus fogyásba: “Tudatosan készültem arra, hogy elkezdem a koncertezést, és ott másfél órát nekem végig kell ugrálni. Most már 23 kilót leadtam”.

A gigafogyás előtt…

Tina és Emilo idén januárban, még a műtét előtt - Forrás: Drága családom

Tina és Emilo idén januárban, még a műtét előtt – Forrás: Drága családom

… és most

Emiloék 48 kiló mínusz után - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Emiloék 48 kiló mínusz után – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Gyomorgyűrűs fogyásukat amúgy Schobert Norbi sem hagyta szó nélkül. A fitneszguru – aki a körültekintő életvitelben hisz – amikor nemrég meglátogatta a házaspárt, elmondta, mit gondol erről a gyors fogyásról: “1985-ben, amikor lefogytam, ha lett volna ilyen műtét, sem vállaltam volna be. Azt, hogy felvágják a hasamat, kés alá feküdjek, nem mertem volna bevállalni”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top